Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzybki za reklamy

konfik23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa, dzięks, leci +

Chociaż i tak to jakoś zapewne zablokują bo teraz dużo osób będzie z tego korzystać..

Opublikowano

jeszcze jakiś czas będzie można się tym cieszyć, wtedy będzie miał każdy problem do każdego ze zablokowali, lepiej było zachować dla siebie a nie każdemu pokazywać, ech.

tyle ludzi już z tego korzysta że dziennie idzie tylko po 15-17 grzybów :>

a tak wgl były już poradniki o tym.. ;)

Opublikowano

No i kolejny kolo konfik23 postanowil zrobic poradnik, eh. Kiedy wy pojmiecie ze im wiecej osob to pozna tym mniej reklam bedzie? Az w koncu zostanie to zablokowane i wtedy bedzie placz. 

Opublikowano

Usuń ten poradnik proszę cię 

Teraz ledwo co wyciskam 30 grzybków 

Nie usunie ci bo to kolejny pajac, ktory mysli (sory, wychodzi na to ze nie mysli) ze zablysnie dodajac ten poradnik. Zaaaal

Opublikowano

@up

dzięki że usunąłeś, chociaż i tak dużo ludzi go zna ale już lepiej jak nie będzie już bardziej znany :>

Opublikowano

Lol aż tacy jesteście pazerni na te grzybki?? 

@ZezoLek 30 grzybków to mało?? Weź się ogarnij. Dla mnie cenny jest każdy grzyb i nie jestem łakomy tak ja wy na nie. Jak tak się macie zachowywać to lepiej niech dadzą ograniczenie do max 1 videa dziennie i wtedy na pewno będziecie zadowoleni. Tyle w temacie.

Opublikowano

dobra strona na zarabianie grzybków to ta w moim opisie, nie wiem czy korzystaliście ale za odpowiadanie na pytania zbieracie punkty które można wymieniać na grzybki :D co tydzień zbieram 60 grzybków a jak dobrze idzie to nawet 125 :D 

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...