Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CatSkiLL - [JailBreak][Gangi][RESPEKT][Misje][Emocje][Unikalne Zabawy][Nowe życzenia][VIP][UNIQ][ISTNIEJEMY 4 LATA]

yojen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=========

=====

=========

=====

=========

=====

=========

=====

=========

=====

=========

=====

=========

=========

=====

=========

=========

=====

=========

=========

=====

=========

=========

=====

=========

C5cVEWA.png

b_350_20_11A73F_08690B_FFFFFF_08690B.png

Nazwa Serwera: CatSkill #2 [JB][uNIKALNE ZABAWY|GANGI|MISJE|RESPEKT]

Typ Serwera: JailBreak [Więzienie]

Adres IP: 80.72.41.84:27093

Sloty: 17

Protokół: Steam/NonSteam

Fast Download: Oczywiście jest

Czynny: 24/7

Właściciele: Chicuu oraz KreC!K

Skrypter: HuberTM

Sieć rozwija się u boku najlepszych skrypterów AMXX: Szyfrant, MisieQ, MAGNET, Maniek, ByczeQ

Opis kilku autorskich pluginów serwera:

Respekt: 

Jest to dodatkowa waluta serwera dzięki której ulepszamy swój gang.
Ilość posiadanego respektu znajduje się w menu gangów (/gangi).
Punkty respektu możemy zdobyć w różny sposób np. Zabijając strażników, wykonując misje, z prezentów które może wysyłać właściciel serwera, wezwać bogów a nawet w grze kamień papier nożyce.
Planujemy wprowadzić sklepik w grze za respekt oraz możliwość kupna punktów respektu poprzez SmS/Przelew

Gangi: 

Plugin umożliwia nam stworzenie za respekt własnego gangu do którego będziemy mogli zapraszać innych buntowników (/gangi).

Również za pomocą respektu możemy wykupywać różne atrybuty dla więźniów, takie jak mniejsza grawitacja, większe obrażenia, więcej punktów życia i wiele więcej!

Czapki: 

Dzięki czapkom możemy założyć na własną głowę... UWAGA... CZAPKĘ! (/czapki)

Od innych serwerów różni się jedynie tym, że wszystkie czapki były wybierane przez skryptera Huberta który spakował je wszystkie w jeden model.

Kolorowe powłoki czapek: 

Pozwala nam na stworzenie powłoki która otacza naszą czapkę, dodatkowo możemy wybrać na nią kolorek (/kolor).

Misje: 

Plugin ten jest bardzo rozbudowany, pozwala on stworzenie własnej wyprawy do której będą dołączać inni więźniowie (/misje).
Każdy kto dołączy ma ten sam cel misji (zazwyczaj jest on losowany).
Za poprawnie wykonaną misje możemy otrzymać od 600 do 4000 respektu!

Kamień Papier Nożyce: 

Każdy zapewne zna zasady tej zabawy.
Po wpisaniu komendy /kpn wyświetla nam się rozbudowane menu w którym możemy obstawić nasz respekt i grać z komputerem w kamień papier nożyce.
Możemy albo zremisować co spowoduje nienaruszenie naszych punktów respektu, przegrać przez co stracimy to co obstawiliśmy lub wygrać i zyskać jeszcze raz taką samą sumę respektu którą obstawiliśmy!

Wezwanie bogów: 

Ten plugin umożliwia nam poprosić bogów o respekt (/wezwanie).
Wzywać ich można raz na mapę a ilość punktów respektu jest losowa.

Wezwanie bogów: 

Ten plugin umożliwia nam poprosić bogów o respekt (/wezwanie).
Wzywać ich można raz na mapę a ilość punktów respektu jest losowa.

Prezencik: 

Plugin umożliwia stworzenie prezentu który będzie odbijał się od ściany do ściany.
Kto go złapie otrzymuje losową ilość respektu.
Stworzyć taki prezent mogą osoby z uprawnieniamy powyżej administratora serwera.

Sklep za $

Zwykły sklepik w którym możemy zakupić usługę za CS'owe dollary.
Każda z nich jest na jedną rundę a są typu Przebranie strażnika, niewidzialność kilka sekund i inne.

VIP: 

VIP daje nam następujące przywileje:
- Dodatkowy skok w powietrzu.
- Szybciej biega o 30 Unitów
- Przywitanie gdy wchodzi na serwer.
- Widzi wszystkie wiadomości graczy.
- Lepiej rozbudowany /sklep
- +50HP jako więzień oraz +100HP jako strażnik.
- Unikalny łom z napisem CatSkill który zadaje większe obrażenia.
- Napis VIP obok nicku gracza w tabeli wyników (TAB).
- Unikalny model 50 Centa w więźniach.
- Dodatkowe $ za zabicie jako więzień.
- Odnawia naboje po zabiciu jako strażnik.
- Mazak którym możemy będąc straznikiem rysować po ścianach.
- Prefix [Mafiozo] przed nickiem na czacie.
- Rezerwacje slota.
- Posiada możliwość przekazywania innym respektu.
- Kamizelka.
- Widoczny na liście vipów (/vipy)

VIP'a można zakupić w automatyczny sklepie na naszym forum za jedyne 7,38 zł SmS. Przelewy za 5zł tylko poprzez kontakt z właścicielami serwera.

Oraz Wiele, Wiele Więcej! Przekonaj się i wbijaj do nas!

rekron.png

Opublikowano

Serwer jest wyśmienity, wydaje mi się że jeden z najlepszych JB w Polsce :P Gram od nie dawna ale już mi się podoba i zostane na dłużej :D. Polecam ten serwer

Opublikowano

Chciałbym bardzo polecić ten serwer gram na nim od listopada 2013 roku serwer bardzo się rozwija miło się na nim gra prawie co miesiąc jest coraz lepszych fajniejszych pluginów, gracze mili,ogarnięci administracja także miła ogarnięta. Na sieci także mamy dużo AMXX'erów którzy wiele robią dla sieci i także dla serwera.  Bardzo polecam wbijajcie na serwer! To ty zostaniesz adminem!

Opublikowano

Szczerze to bardzo fajna prezka ;)

Serwer wydaję się bardzo ogarnięty , aż sam postanowiłem wejść.

A co mnie zachęciło? Szczególnie unikale tego serwera czyli pluginy wykonane przez byCZUS czy HubertTM :

-Wezwanie Bogów

-Gangi

-Kolorowe Czapki

-Respekt

Myślę że każdy może wejść i posmakować gry :P

Pozdrawiam 

Skolopendrus.

1ca9bf00c582205f.jpg

Opublikowano

Znalazłem ten serwer całkowicie przez przypadek kiedy na niego wbiłem od razu znalazłem "To Coś" co ma mała część jailów , kiedy na niego wbiłem odrazu mi się spodobał tyle map tyle ludzi ciekawych różne skiny czapki roundsoundy no cud malina <3 , Szczerze mówiąć jest to jedyny ogarnięty serwer . Powinniście na niego , Nigdy mi się nie znudził wam też się nie znudzi ;) zapraszam i pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Co tu dużo mówić !? Serwer full wypas, ludzie ogarnięci + humorek dopisuje ^^. Bardzo mi się podoba gra bez lagów (niskie pingi) oraz bez cheatów, ludzi utrudniających grę tzn. FreeKillerów ponieważ 24/7 są admini którzy ładnie ogarniają. Serwer się nie crashuje gdyż stoi na dobrym hostingu.

Codziennie z uśmiechem wchodzę na serwer i każdy gorąco mnie wita. Czy nie o to chodzi ? Miła atmosfera !

Dlaczego zostać!? Podsumuję :)

+ Dobry hosting dlatego zero lagów !

+ Unikalne pluginy, zabawy oraz genialny VIP,

+ Ogarnięta administracja,

+ Ciepła, miła atmosfera,

+ Znani AMXX'serzy.

Zachęcam do wejścia na serwer ponieważ WARTO. =D

Opublikowano

Polecam ten serwer, ponieważ jest jednym z najlepszych serwerów w Polsce. Codziennie jest wypełniony po brzegi graczami, nawet w godzinach rannych gra bardzo wiele osób.Ma on wiele ciekawych pluginów, które napewno się wam spodobają ;)

Opublikowano

Serdecznie polecam ten serwer JB , mamy ciekawe losy w ruletce , fajny sklepik , unikalne pluginy. Co najlepsze? Chyba vip bardzo dużo unikalnych rzeczy posiada jak naprzykład łom , na którym pisze Catskill czyli nazwa naszej sieci. Wbijesz raz zostaniesz na dłużej , grałem kiedyś jako user ,a teraz zostałem adminem :) Bardzo miła administracja , na serwerze ład i porządek . Nigdy nas nie odwiedzają cziterzy ! ponieważ zawsze jakiś admin czuwa :) Mamy także zabezpieczenie przeciw reklamowaniu na naszym JB :) 

Opiekunowie : KreC!K & ChicuuPlayGames

AMX'er : HubertTM

Pozdrawiam gorąco i jeszcze raz zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Najlepszy serwer świata ogarnięta administracja.Bardzo dużo graczy jest na serwerze czasami jest trudno się dostać na serwer.Bardzo fajne zabawy,czapki.Nie ma u nas cheaterów.VIP posiada łom który potrafi odebrać całe Hp przy trafieniu w głowę.Zapraszamy na wszystkie serwery Catskill.pl

Opublikowano

Polecam serwer z całego serca, najlepszy na świecie opiekun (Chicuu) oraz dobra atmosfera sprawia, że gra się wyśmienicie ;) Duża ilość konkursów oraz pomoc administracji, z pewnością rzuca pozytywne światło na serwer. Sama gra jest przyjemna, wyeliminowane zostały wszelkie bugi/crashe - gra jest bez lagów i "przycięć". Polecam i zapraszam do gry, zagrasz raz i zostaniesz na dłużej (tak jak w moim przypadku).

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...