Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę rekrutować grupy/ pisać na LFG :/

DaroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od kilku dni nie mogę zarejestrować własnej grupy (sojuszu itp) ani pisać na LFG. Nie mam gold packa, lecz bez niego mogłem zawsze to robić. Wiecie może co jest przyczyną? 

Z góry dzięki.

Opublikowano

To, że mogłeś to robić było błędem FailForge, który przypadkowo z wejściem 4.5 umożliwił pisanie na lfg osobom bez GP. Dlatego też przez długi czas było mnóstwo spamu na lfg od goldsellerów i spambotów. Aktualnie naprawili ten błąd i jedynym wyjściem byś mógł pisać na lfg jest kupno GP.

Opublikowano

Ale nie mogę także zarejestrować grupy co według mnie jest błędem i nie powinno tak być. Skoro jakieśtam 23 lvl mogą to ja na 54 nie mogę?

Opublikowano

Mają GP albo Veterana (nie, nie da rady go zdobyć już w żaden sposób poza kupnem konta z działającym Veteranem). Polityka FailForge, nic nie poradzisz.

Opublikowano

Eh no dobra, dzięki temat do zamknięcia. W sumie 20 zł to nie jest za dużo (1-2 trawniki :D )

Zamykam na prośbę autora.

Xanan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...