Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nazywa sie ten hack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak nazywa sie hack który przywołuje* do mnie potwory tak jak peleryny i sam zabija, metin2mod ma cos takiego ale tam jak nie zaznacze mooba to nie zabije.Może da się pobrać tylko takiego hacka. z góry dziękuje pzdr.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Mod (pelerynki)

http://metin2mod.tk/

WH:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

mam to samo... i mi nie działa.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Najwyraźniej nie umiesz wgrać moda do klienta.

Wgrałem moda, ale wh nie działa poprawnie.

Legenda
Opublikowano

Wgrałem moda, ale wh nie działa poprawnie.

To jak działa Ci mod to robisz z wh.

1. Podmieniasz foldery PC, PC2

2. Logujesz się do gry i wpisujesz komendę /antifly

3. Uruchamiasz grę od nowa.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...