Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Teleport po wejściu na płytke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chcialem na serwer FB zrobić /warp dzialki po nacisnięciu na płytke, da rade zrobić cos takiego na commandblocku ? Dodam że mapa PlotMe jest na innym świecie niż spawn ! 

Coś takiego chce aby wygladało jak wejdziesz na tą płytkę tam

wgss93w.png

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Witajcie, chcialem na serwer FB zrobić /warp dzialki po nacisnięciu na płytke, da rade zrobić cos takiego na commandblocku ? Dodam że mapa PlotMe jest na innym świecie niż spawn ! 

Coś takiego chce aby wygladało jak wejdziesz na tą płytkę tam

wgss93w.png

Hmm Jedna rzecz :D utwórz warp np "/set warp działki"  a w bloku poleceń zrób "warp działki" i gites... nie musisz dodawać żadnych plugów na teleportery ni nic ;) PROSTE

Opublikowano

Ja Ci radze uzyc MultiVerse Portal(czy jak to sie tam pisze ^^), nie da sie komand blokiem

Powiedz mi dlaczego nie da się commandblockiem ? W 1 cmd blocku wpisujesz "testfor <kordy tak gzie gracz ma wejść aby go tp>" Podpinasz pod niego "Migacz" on ciągla sprawdza czy ktoś tam wejdzie potem dajesz w 2 cmd blocku "/warp dzialki" i już.

Opublikowano

Pobierz taki plugin jak ButtonWarp coś takiego, potem wejdź na server połóż płytke lub przycisk, stań obok niej i wpisz //bw make <nazwa tp, np. tp1> potem zależy gdzie chcesz żeby sie TP stwórz drugą płytke i stań na niej i wpisz //bw make <nazwa tp np. tp2> potem wpisz //bw link tp1 tp2, i już jak staniesz/klikniesz płytce/przycisk to tp cie do ustawionego teleportu (tutaj TP2) 

Opublikowano

JA pier :C 

Tak trudno?

Zobacz plugin ButtonWarp,

na bukkit albo na forum.

Łatwy w obsłudze i nie zżera dużo ramu

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Commander polceam

patrzysz na plytke czy guzik i wpisujesz

/com add o /warp sklep   np.

Opublikowano

Na tych płytkach Ci nie będzie działać tp bo to są płytki wagowe. Staw kamienne albo drewniane. Mam nadzieje że LIKE :D

Po co się tu patrzysz? I tak sygnatury nie ma ;) Ale plusika możesz dać. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...