Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod 4:Mw - Ban Na Ip Czy Cd Key ?

MRX48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć jak admini banują na serwerach do Call of Duty 4:MW. Jeśli wiecie jak to prosze o odpowiedź.

Opublikowano

@EDIT ops pomylilem z mw2 ;D ale tutaj przewaznie banuja na GUID - Key , chyab ze masz duzo guidow - Keyi i admin sie wnerwi moze cie zbanowac na IP

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

na cd key, wiem bo sam go dostałem <_< ale jest dobrze znam kilka serwerów gdzie jadę na aim bocie :D

Cytuję:

"Twój CD key jest już używany" czy jakoś tak :lol:

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

to znaczy ze Ktos uzywa twojego keya a nie ze jest zbanowany ;)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Piratek,ot co.Powinna Ci się wyświetlać konsola z napisem "Wykryto kod" lub w formie errora.Ban na CD-key,możliwego od banowania NIE MA,są sposoby jednak to wszystko to kłamstwo FAKE FAIL i programy wykorzystujące użytkowników,jedyny sposób to nowe konto steam i podane na nowym klucz z nowo kupionej gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest zbanowany cd key ;) a jest tak napisane bo chyba jakiś błąd a nikt nie używa bo niby kto? o.O mam oryginalną wersje gry :P (kupiłem miesiąc po premierze :rolleyes:)

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...