Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dt Jakiś Tp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wiadomo że na chińskich serwerach (nie wszystkich) są lagi że przy waleniu dużej ilości mobów (czyt. spot) nas wywala

no i na u867 są lagi że w dt wywala podczas bicia demonów na pieczęciach...dzisiaj koleś normalnie walił spot i napisałem mu tam czy się nie boi że go wywali ;p on mi napisał że ma sposób (ale się nie dowiedziałem jaki) że jak go wywali to się jakoś teleportuje na to samo piętro w tym przypadku na pieczęcie no i stało się jego wywaliło zalogował się napisał mi "oo wywaliło teraz patrz ;p" i pojawił się na pieczęciach^^

jakiś nowy sposób na dt ? o.O jak ktoś go zna to prosiłbym o wytłumaczenie chociaż na pw ;p przynajmniej bym mógł walić mobki na pieczęciach :D

Opublikowano

no o tym czytałem ale jak wpiszę to nie ma mobów itd i to podobno działa dopiero po rozwaleniu metina o ile pamiętam a ten koleś od razu się tp :P

Opublikowano

"To robimy tak włączamy MH ( teleportacje ) wpisujemy kordy 600 - 650 i jesteśmy w windzie.Ta winda nam pozwala przeczekać dany poziom."

A ten koleś zrobił tak że wywaliło go z pieczęci zalogował się i od razu był znów na pieczęciach i walił moby....

Opublikowano

dobra już chyba wiem jak to robił :D przez mod kamera w tej wersji gdzie jest "wezwij członka grupy"

To jest najbardziej prawdopodobne :>

Był zapewne w PT i opcjach dodawania bonusów członkom grypy, kamer w swoim nowym modzie dodał opcje "Wezwij członka grupy" i wybranego gracza z pt można do siebie teleportować.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]