Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Błąd przy robieniu obrazu w Deamon Tools Lite

ten misiovaty

Pytanie

Opublikowano

Witam,mam taki problem nie mogę zrobić obrazu gry w Deamon Tools "Lite".Konkretniej:gra to Crysis 3,gdy otwieram program klikam "Dodaj Obraz" wybieram Crysis 3.iso i potem nie wiem czy dobrze robię... klikam "Dodaj wirtualny napęd SCSI" i klikam "Zamontuj",pisze mi "Montowanie Obrazu" potem wyskakuje mi jakby kopia "Crysis 3.iso" di ani instalka nie wyskakuje ani nic. :(

A i jeszcze jedno wchodzę w "Mój Komputer" i tu gdzie mam wymienne nośniki to mam tak:"Stacja Dysków DVD RW (F:)" i obok tego "Stacja Dysków BD-ROM (M:)" i w tym "Stacja Dysków BD-ROM (M:)"

powinien chyba pojawić się obraz płyty a nic takiego nie ma... nie wiem ocb. Proszę o pomoc,daje ++

PS:NW czy to dobry dział.JKBC niech modek przeniesie.

Dziękuje.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,jakoś udało mi się to rozpakowywuje mam jeszcze pytanko czy jak się rozpakuje to będzie zajmowało mniej niż 15,2gb? 

Oczywiście ++ dla cb.

Opublikowano

Dobra,jakoś udało mi się to rozpakowywuje mam jeszcze pytanko czy jak się rozpakuje to będzie zajmowało mniej niż 15,2gb? 

Oczywiście ++ dla cb.

Raczej więcej. W folderze będziesz miał instalator. Ta gra jest na Origin, a Ty zapewne chce są zainstalować "inaczej". Masz tam specyficzny instalator i zapewne instrukcję. :-)  

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Też się męczysz....

ISO to rodzaj archiwum. Użyj programu typu 7zip, czy WinRAR i po prostu je rozpakuj. Po rozpakowaniu będziesz miał taki sam katalogu, zawartość jakbyś zamontował wirtualny napęd.

Opublikowano

Ta ja bym mógł....jak chce je rozpakować to pisze,że ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone i,że nie znalazło archiwum.

198qja.png

To znaczy, że jest uszkodzone, bo nie możliwe, by nie dało się tego rozpakować. To tylko pliki gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...