Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer 20 slotów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej co proponujecie na serwer 20 slotowy  ,chodzi mi o tym serwera widziałem dużo survival+frakcje jakie jest wasze zdanie co było by fajne .

­

Opublikowano

Byłem kiedyś posiadaczem MineZ- apokalipsy zoombie. Serwer mało spotykany, lecz musisz włożyć dużo wysiłku i chęci, aby serwer na prawdę wypalił :) Ja swój zamknąłem, gdyż miałem za dużo błędów, z którymi nie mogłem się uporać :/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Byłem kiedyś posiadaczem MineZ- apokalipsy zoombie. Serwer mało spotykany, lecz musisz włożyć dużo wysiłku i chęci, aby serwer na prawdę wypalił :) Ja swój zamknąłem, gdyż miałem za dużo błędów, z którymi nie mogłem się uporać :/

No może tak  ale co lepsze minigames czy survival+frakcje typowy standard

­

Opublikowano

Wydaje mi się że serwer 20 slotowy to dno , często są to serwery bez autroskich pluginów , brak skryptów. Uważam że nie ma sensu inwestować w coś co i tak nie wypali . 

Nawiązując już do tematu , jeżeli chcesz byś miał zarobki postaw serwer max 40 - 60 slotów , bo na 20 to z kolegami możesz sobie pograć  .

Założe się że jeżeli chciałbyś zrobić serwer Survival + Frakcje nikt by na nim nie grał bo na 100 % nie posiadałbyś autroskiego pluginu na gildie tylko jakiś Factions , który i tak jest do kitu.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Ja właśnie startowałem z serwerem S+F 15 slotowym, bez autorskich skryptów itp. i przeciągu 2 tygodni zarobiłem +-80 zł, z czego zakupiłem 50 slotowy serwer, a na 50 slotowym, zarobiłem około 150zł, a serwer właśnie szykuje się do 5 odsłony :) Więc da rade rozkręcić taki serwer :P

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...