Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaxy Note

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jak bardzo używany. Sprawdź cenę na ceneo i cenę używanego i porównaj czy się opłaca.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

To jest bardzo mało. Nawet jeśli obudowa jest mocno używana, to warto. Sprawdź czasem, czy to nie jest podróbka. 300 złotych? Tyle kosztują cegły (inaczej klasyczne telefony) od Nokii...

Opublikowano

To jest bardzo mało. Nawet jeśli obudowa jest mocno używana, to warto. Sprawdź czasem, czy to nie jest podróbka. 300 złotych? Tyle kosztują cegły (inaczej klasyczne telefony) od Nokii...

Raczej oryginał. A, jedna sprawa, dasz link do owej podróby ?

Opublikowano

Już widziałem Nota - stan idealny, nawet z pokrowcem,tak oryginalny za 300 zł.

Skąd masz gwarancję, że jest oryginalny? Wątpię, że ktoś sprzedaje taki telefon za 300 złotych, widząc że może dostać kilka set złotych więcej.

Opublikowano

Skąd masz gwarancję, że jest oryginalny? Wątpię, że ktoś sprzedaje taki telefon za 300 złotych, widząc że może dostać kilka set złotych więcej.

Myślisz, że logo Samsunga widnieje na podróbkach?

Opublikowano

Myślisz, że logo Samsunga widnieje na podróbkach?

Tak. Zdobądź dokładne zdjęcia (nie tylko z zewnątrz, ale i wewnątrz - w sensie pod tylną klapką) i porównaj z innymi. Napisz na forum tematycznym dot. androida w dziale poświęconym właśnie SGN i poproś, żeby ktoś takowe zdjęcia udostępnił.

Opublikowano

Tak. Zdobądź dokładne zdjęcia (nie tylko z zewnątrz, ale i wewnątrz - w sensie pod tylną klapką) i porównaj z innymi. Napisz na forum tematycznym dot. androida w dziale poświęconym właśnie SGN i poproś, żeby ktoś takowe zdjęcia udostępnił.

Już wiem, jak wszystkich przekonać. On sprzedaje za tyle, bo wziął go w zestawie z bodajże internetem w Orangu.

Opublikowano

Już wiem, jak wszystkich przekonać. On sprzedaje za tyle, bo wziął go w zestawie z bodajże internetem w Orangu.

Mimo wszystko, sprawdziłbym, czy rzeczywiście nie robi Cię w bigos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...