Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do gier i do nagrywania oraz klawiatura, myszka, mikrofon, słuchawki

Bandelej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zastosowanie komputera : Gry, raz na jakiś czas nagrywanie. 

Maksymalna kwota : 5800 zł

Których części potrzebuję : Wszystkiego. Od najmniej ważnych kabli do najważniejszych podzespołów. Wraz z monitorem i Windows 8.1 64Bit. 

Czy będę podkręcać sprzęt? : Tak, jeżeli ktoś mi powie do ilu minimalnie i do ilu maksymalnie mógłbym podkręcić by nie zmniejszyć osiągów procesora + jak podkręcać kartę graficzną. 

Rozdzielczość mojego monitora i model: Nie mam, chciałbym by ktoś podał do zestawu. 

Specjalne wymagania : Maksymalna wydajność z normalnymi temperaturami i raczej cichymi podzespołami. Także prosiłbym o sklep w którym mógłbym 

Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : Nie mam nic.

Własna propozycja zestawu : Zastanawiałem się nad Asus GTX 760 Mars no ale nie wiem gdzie kupić by było jak najtaniej i czy będzie normalnie działał. 

Inne : Tak jak już powiedziałem, będę raz na jakiś czas nagrywał co idzie w parze z montowaniem filmów, renderingiem, itd. Zależy mi na 60FPS + na Ultra w BF4 jak i innych wymagających grach. 

Na klawiaturę, myszkę, słuchawki i oddzielne mikro mam do wydania 200 zł (całość) ale mogę zwiększyć budżet o 100 zł (sami wybierzecie do czego dodacie ten budżet). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...