Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] MAIN

MRDarkness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlug mnie-Nie. Gdy sie go oganie, rzeczywiscie mozna cos zrobic, ale sa lepsze picki do Mainowania, takie jak Draven.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ez strasznie papierowa postac ale jak kazda inna. Warto mainowac... nawet takiego tarica. Pomainujesz ale jak masz np vayne w enemy to juz masz przerabane

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Dziękuje za pomoc . Kiedyś jak była rotacja i właśnie w niej była Vayne to bardzo mi się spodobała , ale jakoś nigdy nie mogłem uzbierać tych 4800 :D

Opublikowano

Czasami mam swiadomosc ze ludzie piszacy posty na ty forum ledwo co 30lv wbili, napiszcie mi jakim prawem ezreal ma miec przerabane z vayne. Meta sie zmienia fakt, ale ezreal nadal jest adc z jednym z najlepszych early, vayne ktora ma jedno z najgorszych early nie ma prawa wygrac z nim na linii. A co do mainowania adc moim zdaniem warto mainowac kilka bo zawsze przeciwnik moze nam ukrasc lub po prostu dla kontry, np swietna kontra na blitza jest wyzej wspomniany ezreal.

Opublikowano

Mainy spoza mety takie jak ezreal są dobre kiedy jest odpowiedni team, np w tym wypadku pod poke i łatwą ucieczką przed inicjacją.

Powiedzmy:

Top: Mundo

Jungle: Elise

Mid: Nida

Supp: Morgana, tresh jeżeli leona w enemy

Adc: Ez

Może dałoby to rade ale jak mówię tylko jeżeli jest ogarnięty team.

Co do up

Zgadzam się kompletnie, z jednym zastrzeżeniem wygrana linii bardziej zależy od supporta niż od adc.

Chodzi o ochronę i możliwość zablokowania enemy adc.

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się mainować.

Jeśli lubisz nim grać i umiesz to czemu nie?

+ Mocny poke.

+ Skilshoty.

+ AoE ultimate.

+ Escape mechanizm / drugi flash.

+ Przeliczniki AP.

Możesz nim grać i na adc i na midzie.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Kazda postac oplaca sie mainowac , lecz lepiej wziac cos co sie ogarnie mocno namiexsza w grze np taki draven jak ogarniety niszczy wszystko

Opublikowano

Jasne, że się opłaca! Bardzo mobilny ADC, z dużym zasięgiem, dobrym snowballem, jednak jest strasznie manożerny i trzeba trafiać skillshotami :x Jeśli to nie są dla ciebie przeszkody to opłaca się :P

Opublikowano

Według mnie Ez to mocny adc jak go wymainujesz jak każdy adc :D Jednak gdy przegrasz linie ezrealem przegrasz mecz :( Jest wielu adc którzy nawet po przegraniu lini moga wygrac mecz - Draven/Vayne. Polecam ich mainować

Opublikowano

Opłaca się, to postać opierająca się na pokeowaniu, jeśli się nauczysz, jak nim grać, zawsze zdominujesz botlane.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...