Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Koegenisseg CCX klasa "A" czy "S" ?

KazaulPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o uzasadnione odpowiedzi najlepiej jakbyście podali też setup i skille(bo nie mam zielonego pojęcia jakie wsadzić,a narazie mam 20% więcej hajsu za wyścigi [nie pościgi] i 3 sec. więcej p.startu)

za najlepsze odpowiedzi są like!

...

Opublikowano

Osobiście posiadam CCX-a i powiem ci, że nie robi furory (taki mocnejszy średniak) mam go prawie wymaksowanego w klasie S i ma prędkość maksymalną podobną do mojej Corvetty w klasie A. Przyśpieszenie średnie jak i prowadzenie*. Z drugiej strony ma bardzo mocne nitro** więc warto wkładać skile na odnowienie nitra, czas trwania perfekt startu oraz na przedłużenie trwania nitra. A co do klasy zależy w klasie S jak nie będzie F1, Agery, bugatti to masz szanse, a klasą A za bardzo się  nie interesuję, więc nw co tam dobrze jeździ, lecz wiem na pewno, że nie będzie górował. Pozdrawiam ;3.

*Na Campus Interchange trzeba w niektórych miejscach puszczać gaz aby się nie obić gdzie inne samochody spokojnie wyrabiają.

**Gdy używasz nitro i ktoś ciebie uderzy jest mała szansza, że stracisz panowanie miałem tak kilka razy.

Opublikowano

CCX to auto raczej do klasy A. Głównie może poradzić sobie na sprintach, później na torach. W klasie S natomiast nie da rady, ma zbyt słabe przyspieszenie a jego sterowanie jest w sumie na poziomie pośrednim.

Nie ma więc kłopotów z krętymi trasami ale jego przyspieszenie zostawia go w tyle, nitro ma całkiem niezłe ale mimo wszystko nawet w klasie A nie da sobie rady z czołówką.

Zależnie od tego co jeździsz i jak dużo Up'ów używasz polecam Ci standartowy setup skilli:

Moc Nitra

Długość Nitra

Idealny start

2x Odnowienie Nitra (lub moc nitra zamiast 1x odnowienia)

Setup części natomiast wygląda tu tak jak w CCXR:

Silnik: Żółty
Turbo: Żółte
Skrzynia: Żółta / Zielona
Zawieszenie: Czerwone / Zielone
Hamulce: Żółte
Opony: Żółte

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

CCX to auto raczej do klasy A. Głównie może poradzić sobie na sprintach, później na torach. W klasie S natomiast nie da rady, ma zbyt słabe przyspieszenie a jego sterowanie jest w sumie na poziomie pośrednim.

Nie ma więc kłopotów z krętymi trasami ale jego przyspieszenie zostawia go w tyle, nitro ma całkiem niezłe ale mimo wszystko nawet w klasie A nie da sobie rady z czołówką.

Zależnie od tego co jeździsz i jak dużo Up'ów używasz polecam Ci standartowy setup skilli:

Moc Nitra

Długość Nitra

Idealny start

2x Odnowienie Nitra (lub moc nitra zamiast 1x odnowienia)

Setup części natomiast wygląda tu tak jak w CCXR:

Silnik: Żółty

Turbo: Żółte

Skrzynia: Żółta / Zielona

Zawieszenie: Czerwone / Zielone

Hamulce: Żółte

Opony: Żółte

a jaki setup do wymaxowania(przydałby sie obrazek)

...

Opublikowano

Wymaksowałem go tylko częściami ulicznymi i wyścigowymi (bo najłatwiej o nie), trochę się nie trzymałem tego co napisał roi, ale jest efekt.

5HzXhya.png

PQcWVCK.png

maYIjOx.png

Eixu79s.png

EaHtIXh.png

D78l7ms.png

Opublikowano

Musiałbym to sprawdzić ale można pokombinować częściami ulicznymi i dorzucić coś z mocniejszych w tych kolorach, trzymaj się setupu i kombinuj, zajmie ci to kilka minut

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

już wymaxowałem ale 1 ultre wsadziłem(opony) i  silnik wyścigowy reszta ze sklepu

...

Opublikowano

Nie mogę narzekać na to co oferuje Koenigsegg CCX . Mi po niewielkim tuningu z częściami wskoczył do Klasy S i są jeszcze spore rezerwy więc jak dla mnie jasne jest że te auto jest skazane na najwyższą klasę . Można go zamienić w konkretną rakietę .

This is only a test .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...