Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P4Story, jak szybko zdobyć pieniądze na wszystko?

xXSsSlizanXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w tytule jak szybko zarobić, gdzie, kim nie potrzebne ale jak najlepiej, z tego co wiem to na krypcie idzie jakoś ale długo się ubija orka na małym lvl'u.

TD 50, 60, i wyżej

Grzyby się także trudno ubija samemu a wątpię aby "łatwo" było zostać na tym, lvl'u aby ubijać grzybki, do tego 2 sprawa jest taka że respią się one co 6 albo 12h nie pamiętam, ale w środku dnia rzadko kiedy się zdarza że jest.

Ostatnie pytanie skąd wziąć eq płomieni ? Bo widziałem że schodzi po 600s/1.2g  

Proszę o szybką pomoc, z góry thx

Opublikowano

Co do zarobku to wystarczy robić czaso. Rób wszystkie czaso a jak wbijesz już maksa to siedzisz w krypcie a potem sprzedajesz drop. Nawet jak nie grasz zbyt dużo to wpadnie dziennie kilkanaście G. W dodatku jak już wpadnie ci kilka g kupujesz jakiś itemek najlepiej +15/+17 lub +19 i próbujesz go wbić +20-+24 ( za kk darmowe jak przez 9 dni bd codziennie je bral to po 9 dniach bd cie stać na pakiet x10 tynki x10 szczescie x10 mistrze i za to mozesz wbic jezeli nie masz golda aby kupic te rzeczy) Moim zdaniem najbardziej walsnie oplaca sie kupowac cos z ladnym bonkiem na niskim + i wbić tak do min +20/+22 a potem sprzedać za kilkaset g.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@up :

Pierwsza rzecz ---> Nie opłaca mu się zbierać na 10x10x10 ... to kosztuje 74 kk jak się nie mylę albo 1920 bonusów . Za te 74kk bardziej by mu sie opłacało kupić 5 pakietów alchemików po 14 kk za 10 sztuk ... (jedna sztuka po 1g schodzi u licytatora na spokojnie) więc wyszło by mu za 5 pakietów 50g . A za te twoje 10x10x10x to max 36g więc jest trochę różnicy

Druga rzecz ---> Z tym czaso to się nawet nie opłaca go robić (chyba że dla levla jeśli nie masz pt na pieki) 

Trzecia rzecz ---> Z tym wbijaniem itemków może być TAK i może być NIE , bo to zależy od szczęścia , w jeden dzień wbijesz item na 20 jedną tynką , a w drugi dzień nie wbijesz całym pakietem , to zależy też od kowala . 

Czwarta rzecz ---> Chodź zawsze o 21:30 na ogrody , jeśli masz mały lev poproś kogoś o asystenta , zawsze po wygranej bitwie masz 360 PO za które możesz kupić wody światów (250s za sztukę) i do tego 2x wskrzeszajki (2g za sztuke) .

To by było na tyle :D

Pozdrawiam xBezSkilla gildia HELL

Opublikowano

Co do tych alchemów to się nie zgodze.

Ani jednego na aukcji ani wg. nie kupili , nawet po 900s . :x

Opublikowano

Zależy u kogo, mi kupili ale to schodziło ciężko więc wątpie aby kupywanie ich po 50 sztuk miało jakikolwiek sens, lepiej kupić obniżajki, [pakowajki (Za Bonusy)]

Opublikowano

zrób woja 70 + lub 80+ idz do skrypty znajdz kogoś do pt i drop jak tak kase zbierałem i nawet sporo uzbierałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...