Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podniesienie MMR

RUDOLFunBAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam problem od niedawna dostałem się do Silvera |||, po czym zacząłem przegrywać gry, i mam już chyba 7 gier przegranych z rzędu (0/11 ori na midzie, etc.), i pytanie, jak mogę najskuteczniej podnieść swoje MMR? Dobija mnie po mału ciągła przegrana i droga do Bronzu.

Opublikowano

Jak zwiększyć swoje MMR? Trzeba wygrywać gry i robić jak najwięcej win streaków i tyle, innego sposobu nie ma. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Tylko jak wygrać, jak aktualnie mam takie MMR, że ze mną na bota na suppie idzie teemo, kradnie farme, a na midzie mam orianne 0/11, a udyr sobie afczy :E

Opublikowano

Trzeba wziąć się w garść i grać! A jak nie to możesz grać duo z kolegą i wtedy wygrywa się bardzo łatwo ale wtedy MMR działa trochę inaczej. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Poprostu grać lepiej... Tak wiem, smutne to gdy obwiniamy swój team za przegraną, niekiedy tak bywa, ale to ty masz wycarryować tą gre

Opublikowano

powiem ci tak pamietam jak miałem jakis czas temu gold1 80ptk. już leciałem po platyne... spadłem do g5 3ptk. i praktycznie jeden mecz od silvera mnie dzielił. z ligi na lige już spadałem odrazu przykładowo spadłem z g1 do g2 w g2 miałem 10ptk, loss liga w dół... wtedy w 2dni na prochach zrobiłem z 4winy na 30-40meczy ;) za wina dostawałem 15ptk za losta zabierało 15. wyobraź sobie mmr. obecnie odbijam sie na bolu, za wina mam +25 za losta - 13. obecnie mam prmoty do platyny i właśnie z g5 3ptk wyszedłem na to tracacąc może 4 mecze. musisz wygrywac ;)

Opublikowano

Graj lepiej.

Postaraj sie o spory win streak.

Lub najprościej, zacznij grać duo z jakimś kolegą. Najlepiej Gold+. Wtedy po kilku grach odczujesz poprawę.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Cóż powiem ci teraz dużo się dzieje w silver 1/2 - gdyż dużo dzieci się wbiło sam dobrze wiem już 2 rok spędzam w s1 a to dlatego że mam takie mmr jak na ten silver że przydziela mi goldy 1-3 enemy, a u mnie gold 5 ciężko jest się teraz wybić, ostatnio przegrywam praktycznie wszystko, i widocznie nie tylko ja.

Jak chcesz podnieść mmr musisz grać z kimś duo byle nie z brązem bo ci opadnie. graj z goldem czy platyną :)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

jak słaby jesteś to nie wygrasz ja jak boostuje konta w silverach to nie ważne jest czy bot ma po 0/10 i 10 farmy w 30 minucie i czy ktoś tam jest afk w silverze jak ogarniasz grę to sam wygrasz, a co do wypowiedzi innych żebyś dalej dostawał np po +21 a tracił po 18 to musiał byś zrobić winstreeka z minimum 30 wygranymi, nie koniecznie pod rząd ale 30/2przegrane było by już dobrze, a co do duo z diamentem to 3 gry tak jak jakiś niedoświadczony bronz pisał wyżej, to na pewno nie wystarczy, minimalnie z 15 gier musiał byś z nim  zagrać.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...