Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giveaway Curse Voice :)

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za cynk, może dzisiaj się uda :D Eryku kocham cię!

@edit

Udało się, przysłali po 30 sekundach po kliknięciu w Get Key. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

No dużo kodów jest więc nie musicie się spieszyc, ja już dawno wziąłem bo mi właśnie Eryk powiedzial ; p

Program fajny, ale troche nieuczciwy względem innych g raczy

Opublikowano

No dużo kodów jest więc nie musicie się spieszyc, ja już dawno wziąłem bo mi właśnie Eryk powiedzial ; p

Program fajny, ale troche nieuczciwy względem innych g raczy

Taki bardziej jak ciekawostka niżeli do stałego używania. Te timery (smok/baron) nie są aż takie OP, nie dają wielkiej przewagi. Odczuwalne może to być na niskich dywizjach, gdzie i tak jak podejrzewam smok to ostatnia rzecz, o której się myśli.

Opublikowano

Program świetny, spotkałem jednego kolesia i mimo mojego łamanego i gimbusiarskiego języka dało się świetnie dogadać :) Mimo, że mecz przegrany bawiłem się świetnie. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Logujecie/rejestrujecie sie na alienwarearena i klikacie GET KEY,w ciagu godziny kod powinniscie dostac na maila(o ile kody sa jeszcze dostepne).Sciagacie Curse Voice,rejestrujecie sie na beta.cursevoice.com,klikacie CLAIM BETA i wklejacie swoj kod.Teraz mozecie odpalac Curse Voice,zeby dzialal poprawnie trzeba miec net framework 4 i service pack 1,z mk jogo program chyba nie dziala.

9j7miy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...