Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję reklame na YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp:

Witam, bez zbędnego owijania w bawełnę, od jakiegoś czasu zajmuję się nagrywaniem filmów z gier. Na moim kanale przeważa tematyka Metin2. Z chęcią zareklamuje również Twój serwer na moim kanale. 

Czego oczekuje:

- Dobrego kontaktu z administracją i zainteresowania z ich strony życiem serwera
- Nienagannej opinii serwera
- Drobnego wynagrodzenia (Do uzgodnienia na GG, w przypadku ciekawych serwerów mogą być sm)

Co oferuje:

- Prezentację / serię z Twojego serwera na moim kanale

- Reklamę na Facebook`u
- Dobry kontakt o każdej porze
- Wyjątkowo korzystną ofertę

Mój kanał:

https://www.youtube.com/user/RawnessGame

Informację dodatkowe:

Zdaje sobie sprawę że liczba subskrypcji jak i wyświetleń pozostawia wiele do życzenia, dlatego też wiele nie wymagam. Ich liczba wzrasta każdego dnia, staram się by materiały były wrzucane regularnie (w ostatnim czasie codziennie) i były wykonywane  z dbałością. Filmy nagrywam głównie dla własnej przyjemności i widzów, zaś wynagrodzenie traktuję wyłącznie jako miły dodatek do wykonywanego zadania. Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie (preferuje gg), na pewno się dogadamy :)

Kontakt:

GG : 10465740

E-Mail : [email protected]

Prywatna wiadomość : Mpcforum, Facebook lub YouTube

Facebook :

https://www.fb.com/RawnessGame
Opublikowano

Nie chcę być taki #yolo

Ale czym ty chcesz reklamować przy 100 wyświetleniach ?

Z tego co widzę filmy masz dość fajne , dobry głos fajnie to wygląda.

Powodzenia

Tak jak wspomniałem w informacjach dodatkowych. Nagrywam filmy bo sprawia mi to przyjemność i nie oczekuję za to grubych hajsów. Ilość wyświetleń zależy już od materiału, od 100 do 1000 w przypadku metin2. Staram się chamsko nie reklamować pod kanałami innych no i potrzeba czasu aż widzowie dostrzegą dany kanał , z każdym dniem dochodzą nowi co mnie cieszy. A za ocenę bardzo dziękuję, cieszę się że Ci się podobają moje filmy. Serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak wspomniałem w informacjach dodatkowych. Nagrywam filmy bo sprawia mi to przyjemność i nie oczekuję za to grubych hajsów. Ilość wyświetleń zależy już od materiału, od 100 do 1000 w przypadku metin2. Staram się chamsko nie reklamować pod kanałami innych no i potrzeba czasu aż widzowie dostrzegą dany kanał , z każdym dniem dochodzą nowi co mnie cieszy. A za ocenę bardzo dziękuję, cieszę się że Ci się podobają moje filmy. Serdecznie pozdrawiam.

Ja bym Ci proponował ugadać się z jakimś serwerem który startuje i zaoferować im swoją osobę i dostawać za to jakieś sm'y + promo od nich ;-)

Zawsze to promo przyniesie twojemu kanałowi jakiś rozwój.

Poza tym youtuberzy często nagrywają prezentacje kanału m.in @1361622928-U485574.pngZabQxYT czy Bulioners.

Pogadaj z nimi może cos z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

troszkę malo subów i wyświetleń, lecz filmy ciekawe

Polecam 

// Oczywiście kilka subów ode mnie z multikont ;p

by Neosieł

Opublikowano

Ja bym Ci proponował ugadać się z jakimś serwerem który startuje i zaoferować im swoją osobę i dostawać za to jakieś sm'y + promo od nich ;-)

Zawsze to promo przyniesie twojemu kanałowi jakiś rozwój.

Poza tym youtuberzy często nagrywają prezentacje kanału m.in @1361622928-U485574.pngZabQxYT czy Bulioners.

Pogadaj z nimi może cos z tego wyjdzie ;)

Dziękuje za cenne wskazówki i zgadzam się z nimi jak najbardziej, kwestia tylko znalezienia takiego serwera, mam nadzieję że ten temat mi w tym pomoże. Co do prezentacji kanałów wiem że ZabQ takową prowadzi bo śledzę jego kanał od jakiegoś czasu, jednak staram się nie być człowiekiem nachalnym i nie prosić o wypromowanie. Kanał Bulioners sprawdzę w wolnej chwili. Jeszcze raz dzięki :)

Opublikowano

Nie chcę być taki #yolo

Powodzenia

Ty o wiele wiecej wyswietlen nie masz wiec sklej wary.

Moze odezwe sie do Ciebie za jakis czas ;)

Opublikowano

Ciesze się naprawdę z twojej marnej posady Head Admina na Serwer ObsramMT2.

Chcesz jeszcze coś powiedzieć ?

Szkoda mi takiego pajaca , ograniczonego umysłowo który skończył ledwo gimnazjum.

Sklej wary ? Tak to sobie mów do kolegów na ulicy , bo nawet mnie nie znasz ;]

52378325340967100028.jpg

Tak więc niech twoje pajacowanie skończy się z dniem dzisiejszym.

# Sory autor za spam ;-)

# Polecam i powodzenia

# Fajne filmy 

# Mam nadzieje że znajdziesz coś konkretnego :)

Opublikowano

Nie chcę być taki #yolo

Powodzenia

Spokojnie, nie traktuje tego jako hejt. Zdaje sobie z tego sprawę i wspomniałem o tym. Myślę jednak że dla w dzisiejszych czasach nawet te 200 czy tam 100 graczy drogą nie chodzi a wiele nie wymagam poza jakością serwera. A co do odzewu nie ma problemu, namiary podane.

Fajne intro sam robiłeś ?

Nie. Autorem intra jest TrooperFX.

Opublikowano

#ref

Piszcie, moim zdaniem warto. Jeśli serwer jest dobry jako formę wynagrodzenia mogę zaakceptować np sm :)

Opublikowano

Mała informacja, w przeciągu kilku najbliższych dni mogą wystąpić drobne opóźnienia z rozpoczęciem serii związane z przygotowaniami do matury itp. jednak mimo to możecie śmiało pisać, w pierwszej wolnej chwili biorę się do pracy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...