Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwy ban?

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozna dostać bana za to ze jest się dość dobrym i podejrzewają cie o cheaty. Jak wiadomo CA jest pelny od idiotow ktorzy wszedziej szukaja czitera gdy ktos jest lepszy od nich, zwlaszcza gdy ma low rank. I tu pojawia sie problem, bo gram dosc dobrze (tak mi sie wydaje) i juz chyba z 6 razy ktos napisal ze jestem cziterem. Troche sie nie pokoje ze moge nawet dostac bana szczegolnie dlatego ze mam low rank a prawie w kazdej rundzie jestem top 3 w druzynie. Na przyklad dzisiaj zrobilem unbelievable i odrazu poszedl kick od elite... co mnie troche wkurzylo bo na tym koncie to byl chyba pierwszy raz a jak wiadomo gdy low rank zrobi unbelievable odrazu jest cziterem...

Gdyba ktos byl zainteresowany tutaj jest moje konto

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Community/Profile

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Złe hiperłącze. Taki urok Combata, nie przejmuj się graczami.

#Nadal złe hiperłącze.

Opublikowano

Dokładnie mnie codziennie wyzywają i nie tylko mnie, ale wszystkich wiec to normalka ja zawsze pisze ze skill to nie czity  ;)

''Skill it's not hack so pls don't cry :),, 

szAow9y.jpg

My IGN: karmel3

Opublikowano

Jakby napływały na ciebie masy reportów (w co wątpie bo to płacz) mogą przeskanować twój folder z grą itp zeby szukac jakichs modow hackow itp itd ale jak jestes czysty nie masz się czym martwić :P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeśli nie mają dowodów, to bana nie dostaniesz. W CA jest dużo płaczków, nie przejmuj się tym.

Sam często jestem wyzywany on hakerów, pisze po prostu qq lub ok.

Olej ich, a jak dostaniesz dużo raportów po prostu zmień nick :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

takie "płaczki" są właściwie w karzdej grze oczywiście to denerwuje ale dokładnie tak jak kilka postówy wyrzej napisz że to skill a nie chack i tyle jak nadal będzie płakał to to olej ja tak robie i jedyne za co mam bana to za napisanie "jest kurwa jest" na megaphonie

Opublikowano

Żebyś dostał bana to muszą zrobić screena / nagrać filmik jak latasz po mapie albo wszystkich z noża zabijasz.

To nie jest CS, że jak dostaniesz dużo raportów od graczy to dostaniesz bana. Raport musi mieć filmik lub screen - muszą być dowody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...