Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost

Twigs00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jesteś nowy w league of legends to się nie opłaca. Grając więcej nauczysz się więcej to chyba logiczne. Co z tego że wbijesz szybko 30 lvl a będziesz grał bardzo słabo i tak wszystko przegrywał? Korzystaj z niskich poziomów i ucz się gry jak największą ilością postaci.

Opublikowano

Mam doświadczenie , na moim starym koncie miałem 17 lvl : )

japierdole, zajebiste doswiadczenie. zapewne 10 farmy w 10 minucie... jzu nie mówie o statch. polecam ten sposób:

Panel sterowania --> odinstaluje programy ---> league of legends ---> odinstaluj (i cały czas ok)

bb68.png

Opublikowano

NIE ! ZAPEWNIAM CIĘ ŻE MIAŁEM OKOŁO 75 FARMY W 11 MINUCIE!

JAKĄ MASZ DYWIZJE ??!!

diment 1

best play:

cassio

syndra

vayne

cos jeszcze?

bb68.png

Opublikowano

diment 1

best play:

cassio

syndra

vayne

cos jeszcze?

Witamy Bolowca xD

@ antywarn

Nie oplaca ci sie kupowac Boosta, 17 lvl to nie zadne doswiadczenie, lepiej sobie kup jakiegos Skina lub Postac za te Rp i ucz sie gry.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To pokaż SS ?

spierdalaj

Witamy Bolowca xD

@ antywarn

Nie oplaca ci sie kupowac Boosta, 17 lvl to nie zadne doswiadczenie, lepiej sobie kup jakiegos Skina lub Postac za te Rp i ucz sie gry.

jakeis dowody rze bol?

bb68.png

Opublikowano

Nie opłaca się bo od 7 a 17 lvl to prawie żadne różnica. Najwięcej uczysz się od 20 do 30 no i oczywiście robisz też wtedy runki.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Faktycznie nie oplaca sie boosta na exp.. Lepiej kup za to skina / postac / strony na runy czy boosta na ip. 17 poziom to faktycznie zadne doswiadczenie i smialo moge powiedziec ze z tym doswiadczeniem dalej niz do brazu nie dojdziesz ;)  Oczywiscie jesli chcesz kupic tego boosta to granie rankedow poprawi twoje zdolnosci zdecydowanie szybciej niz gra przeciw 15-20 lv, jednak bedziesz mial zly poczatek.

Opublikowano

ja bym nie kupowal :) przeciez gra na tym lvlu to sama przyjemnosc - poznawanie postaci,skilli,mechaniki gry :) zostaw sobie na jakas promocje to sobie kupisz postac/skina

baner.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie do końca. Dlaczego? Bo 30 lvl jest w sumie tylko do rankedów, a im później je zaczniesz tym lepiej, 3/4 ludzi po 10 grach dostaje bronze, bo grali np. 300 gierek do 30 lvla i nic więcej. Zakładając, że z boostem będziesz tych gier grać o 30-50% mniej, będziesz umiał jeszcze mniej od statystycznej osoby na ledwo wbitym 30 lvlu, chyba że serio masz jakiś talent do tej gry i znajomych w wysokich dywizjach. Plus na mniejszym lvlu gra się duuuużo przyjemniej, nikt Cię nie flejmi jak pickniesz sobie veigara na topa, czy cokolwiek unmeta, nie trzeba za dużo wardować, bo junglerzy nie ogarniają albo ich nie ma, gra jest jakaś śmieszniejsza i ogólnie bardziej dla zabawy, mniej spin.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...