Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z założeniem konta na serwerze.

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo chciałbym sobie założyć multikonto na pewnym serwerze ponieważ brakło mi enderchesta ;x Jest jeden problem ponieważ pojawia mi się błąd : failed to login invalid session  i nic nie pomagają resety MC  itd .

Za pomoc like :)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Musisz włączyć minecrafta od nowa lub resetnąć modem/router dla zmiany IP. Mi zawsze pomagało.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Próbowałem :

1.Reset routera

2.Reset minecrafta

3.Postawiłem wirtualną maszynę na VMware

4.Pobierałem różne launchery .... ale kolega normalnie wbił na KeiNet a ja nie mogę ...

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

To zrob tak

u kolegi sie zarejestruj albo niech on cie zarejestruje i poda passy

A ty u sb bedziesz tylko sie logowal ;) ja tak robie jak chce multi a nie mozna wiecej na ip niz jedno

Opublikowano

@up nie wiem gdzie to przeczytałeś ale ja nie mam problemów z rejestracją ... chyba pomyliłeś tematy

ja mam błąd :

Failed to login invalid session

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Jeżeli to serwer premium to Ci się nie uda no chyba, że ktoś Ci da dostęp do swojego konta ...

---

Jeżeli to no premium to zrób tak:

1.Pobierz program KLIKNIJ

2. Zainstaluj program

3. Po uruchomieniu powinno być tak:

qd6p4g.jpg

Twoje aktualne położenie i IP

4. Wybierz symulowany kraj (Naciśnij na strzałeczkę)

Po naciśnięciu wyskoczy Ci to:

hh7dg8.jpg

Ja wybrałem przykładowo Irlandię Ty możesz wybrać jaki chcesz, lecz nie które nie są dostępne lub pełne jak np. U.S.A, UK i Hiszpania.

5. Po wybraniu kraju naciśnij "OK"

6. Po naciśnięciu "OK" powrócisz do menu

qwurnp.jpg

Możesz wybrać symulowany adres IP, ale to jest zbędne.

7. Po wybraniu kraju i ew. symulowanego IP naciskamy

vtr1dh.jpg

Po czym wyskoczy Tobie takie okienko:

zo54hv.jpg

Na górze znajduję się czas, po upłynięciu czasu nasze IP zostanie zmienione

W tym czasie gdy trzeba czekać autorzy programu dodali grę, w którą można zagrać po naciśnięciu "UPGRADE" (Możliwość grania tylko po rejestracji)

8. Gdy czas minie wyskoczy nam "Kontynuować darmowo" naciśnij to.

Będzie Cie przenosić do symulowanego kraju i w momencie przenoszenia wyłączy Ci się internet na ok. 20 sekund

wim1mu.jpg

Po przenoszeniu Twoje IP zostanie zmienione, żeby powrócić do swojego IP wyłącz program lub wykonaj to co w punkcie 7

Mam nadzieję, że zadziała :)

Opublikowano

W tym temacie kolega miał podobny problem, rozwiązał go (jednak to był jego serwer) usuwając plugin authme i ustawiając online-mode=false!

http://www.mpcforum.pl/topic/1112111-problemfailed-to-login/

Wydaję mi się na serwerze na którym próbujesz zrobić MK (to pewnie serwer skkfa) jest ustawione w pluginie do logowania (AutheMe lub xAuth) że jedno konto na IP! Takich serwerów nie warto oszukiwać, kilka dni i złapią Cię na oszustwie, dostaniesz bana na IP permanentnego i sobie pograsz...

Tak czy siak, nic z tym nie zrobisz, jeśli nie masz dostępu do plików serwerowych!

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Widocznie zabezpiecznienie przed takimi właśnie multikontami, spróbuj poprosić kogoś z znajomych o zarejestrowanie się lub po prostu kup od graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...