Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Rider Bot

raymid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z niewiadomego powodu Bot Cabal Rider nie omija mi GameGuarda =/ i Cabal włacza sie ale wyskakuje komunikat ze wykrylo jakis program itp. ? Wie moze ktos o co chodzi i w czym rzecz?

Opublikowano

Nie umiesz czytać? Pytam sie o Rider Bot'a a nie o bota ze strony Bot369 ktory pochodzi 1min i sie wylacza bo wprowadzili system anti-hack i bocik dziala 1min i Discoennect

Opublikowano

http://219.129.239.193/down/CabalRider_Eur1.0.6.exe

Powinno Działac

PS : Skan Jest (Chyba) Niepotrzebny , Dlatego że ten plik jest z glownej strony tego bota . jak chcecie zebym dal skana piszcie

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

**** Ale z ciebie pojeb japierdole masz downa czy co czy cie stara nie dorobilsaa czy przez skarpetke cie robili ?

___

Ban, 3 dni

Ziomal

Opublikowano
sciag z oficjalnej strony cabalraidera wersje 1.05 i wszystko powinno byc ok

www.cabalrider.com/Euro.html

sciagam obie wersje i caly czas wywala :| przeinstalowalem gre i nic

Opublikowano

tutaj jest ta sama strona tylko w miare przetłumaczona ale da się coś zrozumieć co trzeba zrobić... http://translate.google.pl/translate?hl=pl...6lr%3D%26sa%3DG

"Twarz wroga przeraża mnie wtedy, gdy widzę, jak bardzo jest podobna do mojej...."

Amplituda:

Najmilsza amplituda - od uda do uda.

Poślubił anioła - żyje ze stróżem.

Do ożenku potrzeba kobiety, z którą człowiek nie tylko chętnie by się przespał, ale jeszcze miał ochotę na wspólne śniadanie.

Opublikowano
bot sciąga itp. ale gdy go rozpakowuje wyskakuje podanie hasla

Hasło jest "darky" Czytaj ze zrozumieniem tego uczą w podstawówce...

"Twarz wroga przeraża mnie wtedy, gdy widzę, jak bardzo jest podobna do mojej...."

Amplituda:

Najmilsza amplituda - od uda do uda.

Poślubił anioła - żyje ze stróżem.

Do ożenku potrzeba kobiety, z którą człowiek nie tylko chętnie by się przespał, ale jeszcze miał ochotę na wspólne śniadanie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam, mi sie cabalrider w wersji 1.0.9 uruchamia bez cabalbota, ale przy atakowaniu moba tylko na poczatku uzywa skilla, a potem leje z normal attack. To samo jest przy wlaczeniu bota przy omijaniu GG z cabalbotem....

stąd pobrałem CR: http://www.cabalrider.com/Euro.html

Proponuje przejzec ustawienia bota ;]

Opublikowano

też miałem kiedyś taki problem i w sumie, wtedy znalazłem jakby 2 "dołki" przy których tak się dzieje, lecz po twoich ustawieniach wnioskuję że w żaden nie wpadłeś więc nie mam pojęcia co jest przyczyną tak dziwnej pracy bota... Moje 2 dołki:

1) Bot walił 1 skilla później normal atk jak miałem ustawione "keep normal atk if mp pot finish"

2) Ten sam problem jeśli nie miałem many i pasek auto use MP pot był przesuniety skrajnie w lewo

Spróbuj pokombinować z tym paskiem od auto używania MP Potków, jeśli nadal nie będzie działać odezwij sie do mnie na PW, coś będziemy probować...

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...