Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

High School DXD jaka kolejnosc

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jaka kolejnością mam oglądac high school dxd bo jest tak:

High school dxd

High school dxd ova

High school dxd specials

High school dxd new

Tak to prawidłowo oglądac???

Opublikowano

up czyli specials to tak poza serią jest ?

Jak widzę są jakieś krótkie speciale do I sezonu, więc po prostu należy je obejrzeć po tym sezonie. Nie ma innych speciali.

Opublikowano

ok wide że wmiare ogarniasz to jeszcze 1 czy anime Btooom jest tylko 1 sezon bez żadnej ovy ??

Opublikowano

ok wide że wmiare ogarniasz to jeszcze 1 czy anime Btooom jest tylko 1 sezon bez żadnej ovy ??

Jest 12 odcinków i 2 krótkie speciale.

Opublikowano

a wiesz jak sie nazywają bo nie umie ich znalejść :( i tak w ile godzin pobieze mi sie 35 odcinków pobieranych naraz jak tak jeden pobiera sie z 7-9 min to bedzie 3-5h??

Opublikowano

a wiesz jak sie nazywają bo nie umie ich znalejść :( i tak w ile godzin pobieze mi sie 35 odcinków pobieranych naraz jak tak jeden pobiera sie z 7-9 min to bedzie 3-5h??

Korzystaj  anidb. Podałem ci link. Wpisujesz w wyszukiwarkę nazwę danego anime i masz wszystkie informacje o nim (łącznie z pojemnością odcinków w zależności od grupy i wersji).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...