Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program zastępczny dla Bola.- podstawowe skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej napisałem, szukam jakiegoś programy dla lol'a z samymi podstawowymi skryptami:

-last hitowanie (do 12 minuty osiągam wynik 70-80 napewno z nim wyciągnąłbym z 10 więcej)

-long combo (ryze)

Irytujące jest czekanie po każdym patchu a nikt nie poda jak scracować bola (a na pewno się da.)

Polecicie jakiś program? Skrypty mogą być przestarzałe, mi chodzi jedynie o same podstawy.

Możecie podrzucić jakimś linkiem :)

Opublikowano

Japierdole cebulaku kup vipa... 30 zł to grosze. Btw cracked bol kosztuje ok 40 zł..

bb68.png

Opublikowano

Ale, to twój wybór czy go kupisz na miesiąc czy na cały rok.

A jak juz naprawdę nie pieniążków w kieszeni to polecam ci kupić vipa na 10 dni..

Tyle jeszcze chyba wyskrobiesz?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Super na 10 dni, potem wejdzie kolejny patch i znowu i znowu. Jednorazowo to nie jest dużo, lecz w skali roku zaczynają być pieniądzami. 

Może ktoś napisze komentarz na temat? Nie interesuje mnie wasze podejście do pieniądza, sorry.

Opublikowano

Super 1,2,3 i gotowe. Może jednak bardziej się rozpiszesz- nie mogę znaleźć tego na żadnej innej stronie polskiej, a anglojęzycznych nie zrozumiem. Dzięki z góry- możesz na pw :)

Opublikowano

Co sądzicie o Leauge Sharp i zynoxie?

Teraz chciałem to testować, mają niby jakieś podstawowe skrypty, ale tego jest bardzo mało. W dodatku nie działa teraz i trzeba ch*j wie ile czekać na update...

Opublikowano

Mi nie przeszkadzają podstawowe skrypty- w sensie tylko ich potrzebuję.

Long Combo oraz pomocnik farmera ;d.

Jakie są wgl. inne skrypty (te płatne)

Przecie LeagueSharp jest darmowy tylko tera ten program jest outdated.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...