Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jordan [Dedyk] [Hard]

gibonek061222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest żart?? Nic nie przedstawione, do tego cba. W serwer trzeba zainwestowac aby nie upadł. Co do autora prezki także mam negatywne uczucia...

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ja w metin'a ogółem nie gram ale akurat na tym muszę zagrać. Robimy gildię jakąs i wbijamy

Opublikowano

Haha, ale wy jestecie zabawni.. xD radze sie nie rejestrowac na 'stronie', bo to zwykly fejk (cba.pl) xD XD

Opublikowano

Ja już za 1 min mam. Robię gildię jak coś priv nick": Venoms.

:) Może się spotkamy w grze.

Opublikowano

łoo stary takiego serva właśnie szukałem na pewno zagram czekam na start ! :D 

minionek_5956.png

Opublikowano

Strona Cba.pl jest tymczasowa. serwer działa, jest w trakcie bety. cały czas dodaje nowości ulepszacze itd.

dodam że jestem początkujący. Ale z waszą pomocą stać mnie na wiecej

Opublikowano

Najbardziej rozjebal mnie ss handlarzy xD server hard a u hanlarzy rady i egzo xDD 

@top; kiedy start skad bronie 75?

Strona Cba.pl jest tymczasowa. serwer działa, jest w trakcie bety. cały czas dodaje nowości ulepszacze itd.

Daj mi skan clienta.

Opublikowano

Na żadnym hardzie którym grałem nie spotkałem się z , militarem na start jak i perlami magicznymi metalemi u handlarki hmm rady jak i egzo jeszcze mogłbym przemilczeć do tego jeszcze ta strona i prezentacja. Jak już coś robisz to postaraj się , by zachęcic ludzi do gry nie odstraszyć.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Haha, ale wy jestecie zabawni.. xD radze sie nie rejestrowac na 'stronie', bo to zwykly fejk (cba.pl) xD xD

ja nie wspomnę z twoim serwem i anty ddosem ^^

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...