Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost pz przez weekend czyli z czego otrzymujemy najwiecej PZ/IP za rozgrywki?

SAMUS94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ze względu na ciekawy Event który odbędzie się poprzez weekend w League of Legends chciałbym dowiedzieć się od was drodzy przywoływacze z czego otrzymamy największą ilość zacnych IP/PZ

1.Jakie tryby waszym zdaniem są najlepsze co należy robić podczas gry czy zadania typu dragon,baron powiększają nasze ip? Czy to tylko plotki?

Czy ktos ma rozpiske po ilu minutach otrzymamy większą ilosc pz/ip.Czy tryby boty 5x5 czy 3x3 są lepsze itp?

Proszę o komentarze chętnie dowiem się co waszym zdaniem powiększy naszą pulę na kontach

Pozdrawiam i zachęcam do odpowiedzi :)

Dodaje zedytowaną treść :

Otóż dziś grając masterem yi na boty 3x3 (twisted treeline) otrzymałem 18 ip za 15 minut rozgrywki na tym trybie jutro posprawdzam pozostałe i opisze:)

Czyli 4 takie rozgrywki z jutrzejszym boostem równa się 144 ip :D (ok.godzina grania)+czas oczekiwania na osoby oraz wczytywanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Te o dragonie etc. to są plotki. Imho najlepsze będą ARAM'y jednak największą ilość IP dostaniemy z 5v5 ale będą dłużej trwać. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ma ktoś może dokładne przeliczniki ile ip/minutę się nabija z poszczególnych trybów?:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

300% z x2 boostem.

Według mnie 5v5, bo ARAM najdłuższy jaki grałem to ~35min, a najkrótszy ~15min, a dostaniemy za niego mniej IP niż za 5v5, także... :|

Opublikowano

polecam ci 5v5 - duzo ip jesli grasz dobrze to skonczysz runde w 30-40 minut dostaniesz nagrode 250-300 ip za arama 20 +/- minut gry za wygrana okolo 130 ip 40 minut gry 260 ip tym bardziej ZE!uwaga tym dluzej grasz gre tym wiecej dostajesz IP wiec polecam ci grac 5v5 i przedluzac do 50 - 60 minut wtedy dostaniesz 350-400 IP + wygrana gra to jakies 600 ja najwiecej tak dostalem cos okolo 670 IP

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...