Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj udało mi się odkryć ten program, lecz napotkałem na to że nie mogę go używać do 27/04/2014. Potem odkryłem, że to jest spododowane patchem i trzeba płacić albo czekać.

Czy jest jakaś możliwość ominięcia tego czekania? Nie chodzi mi o pełne vip ponieważ mnie nie interesują jego funkcje, lecz o sam dostęp do tego programu.

Jest może jakiś inny program z podstawowymi skryptami do lola? (Combo i to z oddalaniem mapy)

Z góry dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Nie da się, jest możliwe tylko używanie VIPa bo zakończeniu subskrybcji poprzez injectowanie BoL.dll innym injectorem niż BoL.

No chyba że jesteś hakjerem to zrób atak, dodaj sobie status developera i graj.

Opublikowano

dokładnie jak napisał kolega wyżej 2 posty wyżej, o opcji injectowania nie wspominałem bo zakładam że kolega vipa nie posiadał, a nawet jeśli to sam fakt odpalenia po skończonym vipie bola przekreśla całkowicie zabawe w injectowanie 

up nie może. nie zainjectuje napewno jadąc na free. a cracka bola samego w sobie innego niż inject to dopiero wymyślają na hf i jest w fazie testów. odrazu wyprzedzę pytania, nie nie da się dołączyć do grona testerów z nikąd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...