Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak dostanę bana gdy ukradziono mi konto RITO zdejmie tego bana?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Wyjeżdżam na weekend i niestety nie bd mógł grać, a teraz promocja double IP

Więc chcę pożyczyć koledze konto, żeby mi nabił trochę kasy.I teraz pytanko; Jak kolega na moim koncie dostanie bana i napiszę do RITO że mi ukradli konto, podam te dane bla bla bla to czy cofną tego bana?

Opublikowano

Tak jak Evaneth, Rito nie jest taki Glupi, daj konto zaufanemu kumplowi, ktory ci nie ukradnie, potem po prostu zmien haslo ;]

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@UP tylko właśnie wszyscy zaufani kumple mają po 16 lvl'e i boję się że dostanę bana za unskilled....

Na normalach napewno nie dostaniesz a jak już to na pewno nie perma.

Opublikowano

@UP tylko właśnie wszyscy zaufani kumple mają po 16 lvl'e i boję się że dostanę bana za unskilled....

Ban za unskilled ja pierdole :D

Czytaleś kiedyś opis zgłoszenia Słaby gracz? Nawet jak dostaniesz 918273739 reportow za unskilled to gowno ci zrobia

Opublikowano

Na normalach napewno nie dostaniesz a jak już to na pewno nie perma.

Wiem,że nie perma ale jak wrócę to chcę pograć sb. a nie że japierdole na unbana czekać

Ban za unskilled ja pierdole :D

Czytaleś kiedyś opis zgłoszenia Słaby gracz? Nawet jak dostaniesz 918273739 reportow za unskilled to gowno ci zrobia

Ja jak czasami się na kogoś wkurwię to daję za celowe umieranie/pomaganie drużynie przeciwnej(koledzy też)

Opublikowano

Wiem,że nie perma ale jak wrócę to chcę pograć sb. a nie że japierdole na unbana czekać

Ja jak czasami się na kogoś wkurwię to daję za celowe umieranie/pomaganie drużynie przeciwnej(koledzy też)

Jak wkurwisz się na kogoś bez powodu to bana nie dostanie, no chyba że reszta też go zreportuje i trafi na punish kid'ów w trybunale.

Opublikowano

Wydaje mi się że mogą zdjąć tego bana. A to że każdy mógł by tak robić  to nieprawda ponieważ spr że logowałeś się z innego ip i uwierzą że ktoś ukradł ci konto. Ale pewności nigdy nie ma. 

Opublikowano

Nie ma żadnej możliwości aby dostać bana za unskilled. Report za unskilled jest głównie tylko po to aby uspokoić wkurwione osoby, którym trafił się ktoś 0/10 . Działa to na tej zasadzie:

Kurcze Mać! Jak ten gość feedował i focusował ADC! Dam mu reporta za Unskilled! . Raport wysłany. I nic się nie dzieje i nigdy się nie stanie.

Ja bym się bał bardziej o to, że koledzy mogą wyzywać, ale wtedy to już inna sprawa.

Diss_Stream.png

Opublikowano

w takie cos nei uwierza:) po to masz haslo,e-maila,zeby ci konta nie ukradli. nie uwierza w takie cos, ze grasz sobie i nagle cie wywalilo z konta koles zmienil passy i zaczal grac.. :) chyba ze bys w jakims keylogerze podal haslo do konta i maila ;D

baner.png

Opublikowano

Nie da się dostać bana za unskilled po 1 po 2 jak koledzy z "neta" to nie podawaj pasów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...