Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Często wybierany

JJaySezak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego woja bodego tak często wybieracie? Oprócz dlatego, że jest łatwy. Ja wybrałem go dlatego, żę omdlewa przez co przeciwnik ma małe szanse nas zaatakować.

Opublikowano

Każda postać omdlewa, jeśli ma omdlenie w eq, ewentualnie mental/healer/archer skillem.

Moim zdaniem body jest często wybierany, bo ma dużą szybkość ataku oraz mocne hity, dzięki czemu nadaje się zarówno do pvp, jak i do dropu.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Dlaczego ? 

Ja wybieram Wojownika Body tylko dlatego, ze ma aure i ma najwiekszy atak w grze lecz jest oslabiony poprzez mala ilosc defa.

Wojownik body + EQ klasowe ( szybkosc ataku + omdlenie ) hmmm jest kosiarka ( bardzo rzadko mialem pvp bodziakiem, wole mentala )

Ale bodziaka biore tylko dlatego, ze polaczenie Aury + Warior Hacka jest wysmienite, drop staje sie naprawde przyjemny tak samo jak i exp

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dlaczego Body ? 

Mianowicie body jest idealną postacią do 2 rzeczy. PvP oraz Drop. 
Jest to postać jakby stworzona w świecie metin tylko po to. 
Na dropa jest postacią marzenie. Aura Miecza na wysokim M, do tego Berserk i każdy metin jest nasz. 
Jakby nie patrzeć jest to postać na której każdy punkt Defensywy się liczy, ale to nie jest problemem w jej rozwoju. 
Body także dlatego, ze w pvp jedynie kto mu zagraża to Sura WP z Rozproszeniem na Wysokiem M / G / P.
Gdyby nie rozproszenie to postać wojownika body byłaby jedną z najlepszych Klas całego Metin2.

Pomogłem ? Weź daj + , Ciebie to kosztuje 1 kliknięcie, a mi daje to murowane 5 minut uśmiechu. :)

Opublikowano

Body jest jedną z najlepszych i najłatwiejszych postaci.

Dobre pvp dzięki mocnym skillom.

Duże dmg do expa/dropa dzięki aurze.

Szybkie hity dzięki berkowi...

Z dobrym eq jest to po prostu kosa.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja preferuje mentala, lecz zdarzy się, że zagram bodym plusy:

-Szybki i mocny atak;

-W sam raz na dropa;

-Dobry na początek od 0 (aczkolwiek mentala nie przebije ^^);

-PVP kozak.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jeżeli chodzi o wojownika to jest tak samo jak np. z kolorem, jeżeli ktoś lubi dany kolor to go wybierze. To jest taki troszke stereotyp, ''wojownik'' brzmi lepiej dla początkującego gracza niż np. sura lub szaman :D A body ponieważ o ile pamiętam na plu jest bug że przy wyborze strzałka jest tylko nad trenerem Bodego :P

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

Body jest drogi. Potki i te rzeczy.

Może sura wp jest dla niektorych słaba, ale ma czarowane+ rozpro, a jak rozpro siadnie, to body bez aury jest juz słaby, a szaman? Jak straci buffa, to trudno. Ale to wszystko zależy od eq i skilla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...