Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bag w grze?

Fapaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero co zarejestrowałem się na stronie LoL pobrałem grę i chce się zalogować lecz..

Wpisuje login i hasło (poprawnie na 100%) i wyskakuje mi komunikat: "Ostrzeżenie. Aby chronić Twoje konto, wprowadzamy nowe wymagania dotyczące haseł. Musisz natychmiast zmienić swoje hasło.. "[...] (chodzi o to że muszę zmienić hasło xD)

No to wchodzę wpisuje swój login i hasło natomiast teraz wyskakuje mi że muszę stworzyć przywoływacza, a jego tworzy się w grze.

Co mam robić, napisze mi ktoś?

Opublikowano

Logujesz się na odpowiednim regionie?

Zrób nowe konto, może coś zbugowane :P

To nie chodzi o region bo ja z logowaniem na stronie www lola też tak miałem . Najpierw muśi wybrać imię dla przywoływacza .

Opublikowano

Czy hasło zawiera co najmniej:

8 znaków

1 małą literę

1 wielką literę

1 znak specjalny (kropka, przecinek etc.) ?

Jak nie, to stwórz nowe konto z takim hasłem.

E-mail nie musi być prawdziwy, a jak chcesz potwierdzić to załóż nowy, kwestia 5 minut.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Mój kolega też tak miał, wyczytałem wtedy, że w nicku nie może być tego znaku "/", ale on go nie miał. Nie wiem co mu pomogło, zapytam i dam znać o ile nie zapomnę :)

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Czy hasło zawiera co najmniej:

8 znaków

1 małą literę

1 wielką literę

1 znak specjalny (kropka, przecinek etc.) ?

Jak nie, to stwórz nowe konto z takim hasłem.

E-mail nie musi być prawdziwy, a jak chcesz potwierdzić to załóż nowy, kwestia 5 minut.

Nie muśi być wszystko ja mam hasło składające się z 8 literek i 6 cyferek i z tego wszystkie literki mam małe .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...