Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weekned z podwójnymi pz oraz promocja run

SAMUS94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/store/sales/weekend-z-podwojnymi-pz

Witajcie dziś rano przeczytałem taki artykuł i chciałbym zapytać o dwie rzeczy:

1.W tekście jest napisane : "Dzięki temu powinniście w pełni skorzystać z promocji run, która rozpocznie się w ostatnich dniach kwietnia." Ja rozumiem to tak ,ze runy zostaną obniżone podczas ostatnich dni kwietnia.Lub też zle zrozumialem tekst i runy są już dawno poobniżane i nie bedzie zadnych wiekszych obnizek.

2.Otóż jeśli naprawdę będą obniżane ceny run pod koniec kwietnia to czy istnieje możliwość zwrotu run które zakupiłem mniej niż 2 tygodnie temu.Wszystkie runy kosztowały mnie około 13k IP

Dziękuje i pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tego nie ogarniam, runy są przecenione od 1 kwietnia. sam wydałem na nie ponad 20koła. nie wiem o co chodzi z promocją na runy pod koniec miesiąca WTF? przecież już są w promocji. a strony na runy to nie są runy. pozatym wyraźnie pisze że strony będą w maju w przecenie także nie do końca to ogarniam...

Opublikowano

No właśnie juz nie wiem czy to ja nie umiem czytac ze zrozumieniem dlatego oszalalem wydalem bardzo wiele a w odpowiedzi od supportu polskiego otrzymałem odpowiedz (mijającą tak to odczuwam) nie wiem dlaczego gosc wyjezdza mi z majem jesli ja pytam o kwiecien i o runy nie o postaci skorki itp xD

• Witaj, Przywoływaczu

W maju mamy zamiar przetestować nowy sposób ogłaszania nadchodzących promocji bohaterów, skórek i innych przedmiotów specjalnych. Chcemy dać graczom od dwóch do sześciu tygodni na zaplanowanie swoich zakupów.

Ponieważ ogłaszamy majowe wyprzedaże z tak dużym wyprzedzeniem nie będziemy oferować zwrotów różnicy w cenie. Jeżeli chcesz podzielić swoimi uwagami na temat tego nowego sposobu

to możesz to zrobić bezpośrednio w poście z tym ogłoszeniem. W zależności od Waszych opinii być może w przyszłości zrobimy takie ogłoszenie ponownie.

EUNE - 

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/store/sales/wyprzedaz-bohaterow-i-skorek-

Pozdrawiam "

Do not fear death. The best part of you will live on!"

Regards,
    DarkIneferno
    Player Support Riot Games

24 kwiecień 2014 09:23

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...