Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] Pontiac Solstice GXP

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym próbować swoich sił w zawodach klasy C (Eagle Drive), a zatem proszę o pomoc w wyborze części pod tą właśnie trasę . Proszę o bardziej szczegółowy opis czy ile * i jaki (biały/niebieski/brązowy)

Opublikowano

Silnik: Czerwony

Doładowanie: Żółte / Niebieskie

Przekładnia: Żółta

Zawieszenie: Niebieskie

Hamulce: Czerwone / Niebieskie

Opony: Żółte

Nie dziękuje za takie coś ze strony Nfs-W

:/

Opublikowano

Nie dziękuje za takie coś ze strony Nfs-W

:/

A czego oczekujesz?

To jest setup części do Solstice GXP, części nie dobiera się pod trasę tylko pod auto, aby dobrze spisało się zarówno na zakrętach jak i prostych odcinkach tras.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Co mi takim setupie to poproszę o podanie gwiazdek itd lub co mam zmienić w moim aktualnym secie :3  :

w662.png

Opublikowano

Co mi takim setupie to poproszę o podanie gwiazdek itd

A proszę bardzo ;)

Silnik: Richer (czerwony) wyścigowy (**) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Doładowanie: Amerikon Speedsystems (żółte) uliczne (*) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Przekładnia: Amerikon Speedsystems (żółta) uliczna (*) pomarańczowa czcionka (trzeci poziom tuningu)

Zawieszenie: Kestrel (niebieskie) wyścigowe (**) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Hamulce: Richer (czerwone) wyścigowe (**) szara czcionka (pierwszy poziom tuningu)

Opony: Medion (żółte) profesjonalne (***) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

HB5fLf7.png

Opublikowano

A dziękuję bardzo :3

Jak na razie temat można zamknąć w razie czegoś będę pisał na pw ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...