Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z je... golda?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej. Dzisiaj spadłem z g2 do g3, po części ze swojej winy, po części przez to że wcześniej dostawałem raków/zwierzęta do teamu. Problem polegan a tym że jeszcze jakiś tydzień temu wszystko orałem moim talonem, lecz teraz już nic nie działa, nie idzie tych kretynów wykerować z adc, z mida, ni z jungli, topa raczej nie próbuję bo mi nie podchodzi. Gram głównie Jinx/Ez na ADC, na mida Kassa/Talon, do jungli Jarvan/Elise teraz jeszcze Udyra mainuje, jeśli mam supportować to Leona. Chciałbym was prosić o jakieś konkrety, postacie i strategie. Gold to jakiś dramat...

Opublikowano

Jedynie co Ci pozostaje to grać. Mam tą samą sytuacje w S2 ;x Grasz dobrze, dobre staty i nic . ;x Co do postaci to grasz dobrymi champami. Możesz też wziąć do jungli OP gunwo YI. 

Opublikowano

graj postaciami typu leblanc/zed/master yi / xin / orianna / shyvanna / renekton / vayne ,dobrymi w obecnej mecie . mam ten sam problem, serie do g3 przegralem 2 razy przez raków :/

baner.png

Opublikowano

Renkom.

A tak serio to polecam ci grać Ww w jungli i złożyć feral flare, botrk, wits end, a resztę według uznania. Po złożeniu tych pierwszych 3 itemków wykluczysz z TF nawet nafeedowanego enemy ADC bądź APC, ponieważ z ulta walniesz 1,5k dmg.

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

skoro grasz głównie takimi postaciami to się nie dziw że nic nie zrobisz jak to są najgorsze gówna w late.

ez to nie adc tylko jakiś syf co zrobi dmg jak ew. trafi z Q.

jarvan po nerfie nadaje się tylko na mida, w przyszłym patchu go buffują tak że się wstrzymaj z graniem nim.

elise nothing in late game.

zacznij grać dravenem caitlyn. i oczywiście masterem którym sam robisz grę ._.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Wiesz miałem ambicje na platynę, może dlatego że w większości meczów jak dostaję idiotów to mam lepsze staty niż niektóre osoby, farmę i ogólny styl gry dlatego sądzę że mógłbym wyjść wyżej.

Więc graj DUO z jakimś kumplem i skupcie się na ogóle bo  "kille" to nie wszystko^^.Są konkretne cele i na nich się skupcie.

A zapewniam cię że może wszystkiego od razu nie wygrasz ale ustukasz swoje; D

Opublikowano

W goldzie można spokojnie wygrać split pushem,albo jak ktoś wyżej pisał bierzesz ww na jungle,można też grać postaciami z mocnym late np: ryze

Feel the beat!

Opublikowano

Talon to shit ma roam itp ale jest poprostu za slaby w late game nawet przy feedzie duzo nie zrobisz. Skoro jesteś lepszy niz inni na twoim poziomie to graj orianna feed w early=win nią jest trudniej o feeda niż talonem ale skoro jesteś lepszy od innych...

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...