Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z usunięciem konta - GameForge już odwala!

erpie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć  dzisiaj spotkała mnie taka sytuacja.
Przychodzę do domu  z testów Gimnazjalnych  , odpalam kompa  i skilla.
Loguje się gram przez chwile i nagle jeb , wyjebało mnie z gry.
No dobra to wchodzę i chce się zalogować do gry i pisze
że konto nie istnieje biggrin.png tzn To  o autoryzacji jak złe się hasło wpisze.
na stronie nie mogę się zalogować tak jak bym miał usunięte konto
A w konto wydałem lekko 1,200zł więc co ja mam z tym zrobić?

Napisałem już ticketa,  ale temat dałem kradzież konta. Nie wiem czy dobrze zrobiłem.
Odpowiedz dostałem w 30 minut zawierająca :

Witaj - - - - - -,
Dziękuje za zgłoszenie.
Prosił bym o współprace i przekazanie mi kilku istotnych czynników mogących pomóc w szybkim rozwiązaniu sprawy.

Oryginalny nick:
Adres Email:
Miejscowość z której logowano do gry:
jeśli są jakieś inne miejscowości, to dlaczego?
Ile Dokonałeś mikropłatności?
W jaki sposób?
Kiedy konto zostało założone?
Poziom:

Nie potrzebujemy twoich danych osobowych jak i haseł.

Z poważaniem
Arnore

Opublikowano

Odpowiedz im na to. Muszą ustalić czy na 100% jesteś osobą która straciła konto ;p

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

jakos nie chce mi sie wierzyc ze twoje konto zostalo usuniete od tak, to po 1
po 2 nie spamuj tego na kazdym PL forum zwiazanym ze skill'em
po 3 usuniecie postaci trwa hmm tydzien? moze dluzej a moze ktos ci zrobil psikusa z koloegow ;)  wkoncu to gim ;)
po 4 nie zwalaj calej winy na GF bo hmm nawet jesli to oni usuneli konto to mieli powody ale raczej nie usuwaja tylko banuja ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Nie podaje nikomu hasła,  nie jestem taki głupi.
A po 2 tak jak mówiłem zalogowałem sie , sprawdzałem sklep itp co nowego dodali do skilla. i nagle wywaliło mnie z gry i nie mogłem sie juz zalogować , był bład z autoryzacją.

Opublikowano

Ja miałem, że gdy się logowałem wywalało mi clienta i error wyskakiwał.

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

Wczoraj trwały pracę nad serwerem. Może weszliście w trakcie tych prac i dla tego was wywalało. 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Witaj - - - - - -,

Dziękuje za zgłoszenie.

Prosił bym o współprace i przekazanie mi kilku istotnych czynników mogących pomóc w szybkim rozwiązaniu sprawy.

Oryginalny nick:

Adres Email:

Miejscowość z której logowano do gry:

jeśli są jakieś inne miejscowości, to dlaczego?

Ile Dokonałeś mikropłatności?

W jaki sposób?

Kiedy konto zostało założone?

Poziom:

Nie potrzebujemy twoich danych osobowych jak i haseł.

Z poważaniem

Arnore

Odpowiedziales im na to?

Jeżeli tak co ci odpisali?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Tak , teraz rano mi odpisali :

1 wiadomość

Odpowiedź od: Arnore   2014-04-25 08:24:25       Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia. Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość.

2 wiadomość

Odpowiedź od: MrPorter   2014-04-25 10:12:25       Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia. Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość.

2x to samo ale od innych supportów.

Opublikowano

To podejmują już kroki w celu odzyskania, zobacz jutro co ci napiszą. Jeżeli nic ci nie od piszą, pisz do nich czy podjęli jakieś kroki w celu odzyskania konta

Ps. Jak te konto ci zniknęło nic ci nie przyszło na adres e-mail?

hjbu.jpg

Opublikowano

Nic , poprostu grałem w skilla i była ta przerwa w celu konserwacji serwerów czy coś , i mnie wywalilo i po tym juz nie moglem sie zalogować tak jak bym miał usunięte konto.

Opublikowano

Nic nie otrzymałeś na mail? Zobacz czy możesz stworzyć kolejne konto na tym mailu. Tylko na wszelki wypadek nie potwierdzaj rejestracji

hjbu.jpg

Opublikowano

@Umarly
moze i mu ktos nacisnol to, ale jeszcze to trzeba potwierdzic na mailu wiec ciezka sprawa.

@topic
twoje wersje wydarzen sa niezgodne ;) najpierw mowisz ze sobie od tak grales i cie wywalilo bez powodu, potem zas mowisz ze grales i cie wywalilo przez konwersacje serwerow. Jestem ciekaw jaka bd kolejna wersja ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Nie wiem czy to była konwersacja serwerów czy co , poprostu byłem w grze i mnie wywaliło.

A po 2 nie mam brata , mam siostre która już nie mieszka w domu a po 3 nie zostawiam nigdy zalogowanego konta na stronie.

Opublikowano

Niestety twoje konto tak jak by przepadło, nie masz wyjścia musisz rozmawiać z support może oni ci coś wyjaśnią. Powodzenia

hjbu.jpg

Opublikowano

Nie zgadza się to co piszesz, może gdzieś w emailu podzas logowania kropki nie wpisałeś, albo cos? Nie raz tak miałem, że mi się coś nie wcisnęło. Sprawdź.

Opublikowano

Wszystko sie zgadza , Miałem zapisane passy i nawet na strone sie nie moge zalogować , zrobiłem nawet nowe konto na tym emailu co miałem to stare.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...