Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thesecondmt2[Hamachi]

tysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TheSecondMT2

Wszystkiego co będzie Wam potrzebne do gry na TheSecondMT2 dowiecie się poniżej.

No więc zaczynamy - na poczatek sieci Hamachi !

SIECI HAMACHI:

TheSecondMT2

TheSecondMT2/2

Hasło do sieci to: TSM2 albo TSM

INFORMACJE:

- Ulepszacze u kowala: NIE

- Magiczne metale: TAK

- Wytwarzanie zbroji Hwang: NIE

- GM Mode: NIE

RATY SERWERA:

YANG x spore

DROP x spore

EXP x spore

SCREEN HANDLARZY:

handlarze.jpg

WAŻNE ADRESY:

Strona serwera: LINK (Pamiętaj: Wymagane połaczenie Hamachi)

Forum serwera: LINK

PLIKI:

Spolszczenie - wklejamy je do Metin'a PL z 2008 roku

http://www.speedyshare.com/files/21406759/Spolszczenie2.exe

Skan spolszczenia

http://www.virustotal.com/pl/analisis/e8431d6d2e15c7be7caa9ccd15bbcfd242a157b81378827fd84d16bebf0288bb-1268498237

... możemy również zagrać za pomoca chińskiego launchera - do pliku mc.txt wpisujemy

5.209.129.135

GODZINY OTWARCIA:

• Poniedziałek: ~24h
  • Wtorek: ~24h
  • Sroda: ~24h
  • Czwartek: ~24h
  • Piatek: ~24h
  • WEEKEND: ~24h

TEAM:

[GA]Szymens

[GM]Tysiek

[GM]Lucastor

[GM]Hades

[GA]

[GA]

Rekrutacja GM jest OFF

eMail Administratora: nie podajemy

GG Administaratora: nie podajemy

ZAPRASZAM...

Zapraszam do gry na serwerze - WARTO !

Pamiętajcie tylko żeby zakładać postacie w Shinsoo

Opublikowano

niby serwer fajny mili gm lecz jak juz sie cos stalo z reje to zrobili sie ogromne lagi grac sie nie da wejsc do gry to cud logowanie trwa okolo 4 min wejscie z okna postaci do gry trwa okolo 5 min wy tam chcecie grac jak juz sie zalogujesz to masz takie lagi ogolnie nie polecam

Opublikowano

niby serwer fajny mili gm lecz jak juz sie cos stalo z reje to zrobili sie ogromne lagi grac sie nie da wejsc do gry to cud logowanie trwa okolo 4 min wejscie z okna postaci do gry trwa okolo 5 min wy tam chcecie grac jak juz sie zalogujesz to masz takie lagi ogolnie nie polecam

Jak masz slabego kompa to sie nie dziw ze logowanie trwa 4minuty ^^

Serwer fajny, mila atmosfera, gmowie pomocni w kazdej sprawie. Czasami wywala, ale (przynajmniej ja) od razu mozna sie zalogowac ; )

Poki co sa lekkie lagi ;p

Polecam serwa !

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Panowie, więc tak. Strona rejestracyjna działa, fakt, faktem, że trzeba chwilkę poczekać, ale nie dziwcie się skoro wchodzi 10 osób NARAZ... Zacznijmy od początku, a więc. Serwer jest na razie w fazie beta-testów, przeznaczyłem 2 GB Ramu na testy (jak widać za mało), ponad 160 GB dysku na komputerze z Dual Core, więc proszę nie mówcie mi o lagach. Przyznaję, nie spodziewałem się takiego zainteresowania serwerem. Co do ciągłych kicków niektórych graczy, jak mówiłem są to TESTY, w wersji finalnej przeznaczę na serwer ok. 3 GB Ramu, tak wiec nie będzie mowy o jakich kolwiek lagach. Dodam, iż jest to serwer dedykowany. Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość, gdyż dopiero zaczynam w tym fachu. Jutro zajmę się poprawą niedoróbek, które zostały mi w dniu dzisiejszym zgłoszone. W ciągu następnego tygodnia serwer powinien działać już normalnie, to znaczy 24 godziny, 7 dni w tygodniu. Pozdrawiam

Simon (Główny Administrator).

P.S. Chciałbym również podkreślić, że rejestracja wbrew pozorom DZIAŁA, chwilowo działała będzie jak i serwer, czyli czasowo (od godziny do godziny, chcę wyłapać jak najwięcej błędów przed wypuszczeniem finalnej wersji). Jeżeli ktoś by miał jakieś sugestie, proszę pisać, mam spore plany co do serwera (jak i możliwości proporcjonalne do założonych wymagań).

Opublikowano

UWAGA! Z powodu plagiatu wykonanego przez użytkownika Hamachi o nicku brajanekkkk14 druga poczekalnia będzie nosiła nazwę "TheSecondMT2/2", hasło bez zmian - "TSM2". Pozdrawiam

Gość jaro1279
Opublikowano

fajny serwerk sie zapowiada wbijam^^

Opublikowano

Jak juz napisal Szymon, sa to beta-testy więc prosze o wyrozumialosc

narazie serwer bedzie stal mniej niz 24h

ale gdy serwer bedzie w wersji finalnej to byc moze 24/7

Pozdrawiam [GM]Tysiek

Opublikowano

Miło, że ktoś czyta co piszę, naprawdę...Powtórzę raz jeszcze SERWER JEST W FAZIE TESTÓW, NIE DZIAŁA NA RAZIE PEŁNEJ PIEPRZONEJ DOBY!!! Ludzie nie załamujcie mnie... Właśnie kończę prace nad zabezpieczeniami serwera, żeby żaden neo-kid nie pomyślał sobie za dużo. Będę na bieżąco informował o postępach. Pozdrawiam

Simon (Główny Administrator...)

Opublikowano

Chciałbym upnąć temat ze względu na wprowadzone zmiany, otóż zmieniłem program hostujący z VPC na VirtualBox. Wprowadziłem też dodatkowe zabezpieczenia (m.in założyłem nowe hasło na MySQL, hasła do FreeBSD jak i FTP zostały również zmienione). Przez okres beta testów otwieram rekrutację dla GM, po beta testach zostaną tylko Ci GM'i którzy najlepiej się spiszą w swojej roli. Ponad to stworzyłem trzecią poczekalnię, gdyż poprzednie 2 zostały już zapełnione (co nie znaczy, że nie są przeze mnie czyszczone regularnie). Oto dane do 3 sieci:

Nazwa sieci: TheSecondMT2/3

Hasło sieci: TSM2

Pozdrawiam

Simon

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam zawsze 1 problem jak pokazuja link do reje to wbijam na chamachi wbijam na ta siec ale reje ciagle nie wchodzi co robic ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...