Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wracać?

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy dla kogo, gra powoli robi sie coraz bardziej P2W... patrząc na SIG Iron to broń która ma recoil 0 a fire rate jak UZI... dla mnie ta gra już chyba na zawsze zostaje usunięta niestety ;/

Według mnie nie i tyle.

Opublikowano

Support odwala, ma graczy gdzieś, sam to wiem z własnego doświadczenia. Na metku dostałem bana w drugim dniu gry, support odpisał tylko, że dostałem bana i "muszę go przyjąć na klatę" w skillu konto 49 lvl z kd 1,9 nie mogę wejść bo support przez 3 tygodnie nie wykrył błędu, czemu nie mogę się zalogować. Gra coraz więcej pod p2w. nie ma co . 

tumblr_msrnt2YueT1qf3tseo1_250.gif

Opublikowano

Support odwala, ma graczy gdzieś, sam to wiem z własnego doświadczenia. Na metku dostałem bana w drugim dniu gry, support odpisał tylko, że dostałem bana i "muszę go przyjąć na klatę" w skillu konto 49 lvl z kd 1,9 nie mogę wejść bo support przez 3 tygodnie nie wykrył błędu, czemu nie mogę się zalogować. Gra coraz więcej pod p2w. nie ma co . 

Zależy dla kogo, gra powoli robi sie coraz bardziej P2W... patrząc na SIG Iron to broń która ma recoil 0 a fire rate jak UZI... dla mnie ta gra już chyba na zawsze zostaje usunięta niestety ;/

Według mnie nie i tyle.

Ludzie kiedy wkońcu zrozumiecie że te bronie mają tylko inny wygląd? Po drugie VIP i postacie dajątylko EXP i SP a to nie wpływa na zwycięstwo..........

Opublikowano

Victoremque... widze że grasz w skilla od CBT  jak ja ;] jakbyś nie zauważył to bronie z capsule są zboostowane o pare % ;) więc nie znasz sie to nie gadaj głupot, a jakbyś nie zauważył to z EOTechem lepiej sie strzela niż celownika mechanicznego więc tak czy siak ludzie z EOTechem mają większy % szans na wygraną, mnie to tam nie bolało bo i tak grałem snajperką ;)

Kamil, dodatkowo powiem że nie opłaca sie wracać z jeszcze jednego powodu... a konkretnie chodzi i haxy -.- Gameforge robi raz na ruski rok update XIGN a jak już zrobią to mamy im pokłony składać, darmowy hax = dzieciarnia 0 skill 100%hax ;)

Opublikowano

Victoremque... widze że grasz w skilla od CBT  jak ja ;] jakbyś nie zauważył to bronie z capsule są zboostowane o pare % ;) więc nie znasz sie to nie gadaj głupot, a jakbyś nie zauważył to z EOTechem lepiej sie strzela niż celownika mechanicznego więc tak czy siak ludzie z EOTechem mają większy % szans na wygraną, mnie to tam nie bolało bo i tak grałem snajperką ;)

Kamil, dodatkowo powiem że nie opłaca sie wracać z jeszcze jednego powodu... a konkretnie chodzi i haxy -.- Gameforge robi raz na ruski rok update XIGN a jak już zrobią to mamy im pokłony składać, darmowy hax = dzieciarnia 0 skill 100%hax ;)

W takim razie nie mam po co wracać xD

Dużo jest hackjerów? Często ich się spotyka?

Opublikowano

Dobrze powiedziane "darmowe haxy" ;) ale taki Hans który mieszka w niemczech wykupi se vip hacka na rok i nic mu nie zrobią i taka jest prawda ;) jeżeli ktoś pamięta jakie haxy były na początku gdzie runde wygrywało sie poprzez kliknięcie 1 przycisku, to może sobie wyobrazić że jeżeli to wróci to będzie to Combat Arms 2....

Opublikowano

Z tego co wiem to większość płatnych hacków robi właśnie ekipa twórców skilla, czy tam ktoś od nich.

//

Opublikowano

mam bodajże 53 lv, i różnicy nie widzę w celownikach EOT i analogach, bo jak strzelam to nie przybliżam,mój kuzyn 8 letni jedynie widzi różnicę, bo jest hardscoperem, a zresztą i tak nie robi mi to różnicy, jak ktoś ma dobrego cela to i z Vipowskimi broniami wszystkich kładzie bo same HeadShoty wchodzą, wracając do hacków po 1 dniu frajdy cheatera banik na drugi dzień, jedyna gra od GF, na którą nie da się narzekać, Oni też się muszą utrzymaćz czegoś, po za tym  jest sporo eventów, mi bardzo podoba się gra.

Opublikowano

Sporo? nie wiem jak teraz ale skończyłem grać miesiąc temu i jedyne lepsze eventy to były na halloween i boże nardodzenie... później jakieś gówno ;) nie zapomnij też dodać że te eventy dzielą sie na graczy i graczy vip ;) to jest bardzo ciekawe ;) 

Opublikowano

Sporo? nie wiem jak teraz ale skończyłem grać miesiąc temu i jedyne lepsze eventy to były na halloween i boże nardodzenie... później jakieś gówno ;) nie zapomnij też dodać że te eventy dzielą sie na graczy i graczy vip ;) to jest bardzo ciekawe ;)

Teraz też tak było rozgrywasz wojny zdobywasz vipa bo byl do zdobycia i robisz, nie żebym się czepiał ale gra jest free2play, muszą utrzymać z czegoś ludzi, serwery.

@up

i dobrze, nigdy nie zrozumiem ludzi co graja w fps na haxach ;)

Ja też nie, po za tym chyba używają żeby komuś nerwy zepsuć, a sami prędzej czy póżniej zbiorą bana.

Opublikowano

DLa was to pay2win?? ja bez wydawania kasy rozwalam wszystkich raz mam staty na koniec typu 20 zabójstw 2 dedy albo 45 zabóstw 7 dedów , to jest prosta gra ja bez czitów i niczego gram a taki typ co wpycha kase w grę przegrywa

di-6I2CV711.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...