Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free SM czy wydali na isa?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na tym nowym serwerze TBD zaobserwowałem, ze prawie każdy ma jakiś strój królika czy też inne pierdoły z isa typu lew itd. Mam pytanie, czy Ci wszyscy ludzie kupili sm czy za darmo dostali? jest jakieś gówn.. sponorpay za które nie dostałem sm za zrobienie jakieś ankiety, zrobiłem ją 3 tyg temu na innym koncie na wetarze..

Za odp like.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Wątpię w to, aby administracja globalnego dała coś za darmo zbyt pazerni na kase są :)

Każdy kto ma coś z IS to kupił za własne pieniądze

Opublikowano

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi.

Ktoś może wydać miliardy, bo ma, bo może, bo lubi - spoko.

Druga osoba załatwi sobie ze sponsorpay za ankiety/reklamy - też luz.

Tylko,że ten sponsorpay to ściema, zrobiłem tyle ankiet od kiedy ten sponsor jest i ani 1sm nie dostałem.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Tylko,że ten sponsorpay to ściema, zrobiłem tyle ankiet od kiedy ten sponsor jest i ani 1sm nie dostałem.

za dobrych czasów robiło się reklamy z obcych państw i zyski to były czasami tysiące monet :)

Opublikowano

Moim zdaniem to nikt im tego nie dawał i wgl. Na pewno gra dużo na TBD youtuberów typu Nitruś (który dostał bana) oraz Isamu którzy bają eq 5b oraz ludzie którzy mieszkają za granicą mają inne płace i ich na to stać.Wydają kasą bo ich stać, lubią to robić i już. Inny któremy szkoda hajsu zarobi w inny sposób typu ankiety na sponsorplay)

Opublikowano

Myślisz ze taki se o GM by cos ci dał ? on nawet najlepszym graczom w topce nawet nie da z ISu nawet "Olejku Piżmowego " Tu się liczy kasa kasa kasa.Owszem można wbic 99 Lvl bez ISu ale każdy wie ze to by trwało tak że ta gra wymaga KASY !

Wtf, dlaczego wyskoczyłes tutaj z tym GM? przecież to jest kurde... oczywiste..

Opublikowano

Myślisz ze taki se o GM by cos ci dał ? on nawet najlepszym graczom w topce nawet nie da z ISu nawet "Olejku Piżmowego " Tu się liczy kasa kasa kasa.Owszem można wbic 99 Lvl bez ISu ale każdy wie ze to by trwało tak że ta gra wymaga KASY !

Przecież GM nie może dawać itemów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...