Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot Postaci.

Yaris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Rok temu kupiłem LeBlanc (Początki z lol'em) mogę ją teraz zwrócić ? Niestety nie mogę poprzez opcje "Zwrot" bo wykorzystałem całą ilość tych żetonów.Jeżeli jest taka możliwość to gdzie,co i jak mam robić/napisać.

Opublikowano

Zwracać możesz tylko jak postać miała do 90 dni temu reworka, VU, zmiane w skillach, cokolwiek. LB nie miała więc jej nie zwrócisz.

Opublikowano

Zwracać możesz tylko jak postać miała do 90 dni temu reworka, VU, zmiane w skillach, cokolwiek. LB nie miała więc jej nie zwrócisz.

Troszkę poprawię. Jeżeli miała zmianę w skillach czy coś to nie możesz zwrócić. Liczy się tylko REWORK całej postaci lub całego wyglądu :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Troszkę poprawię. Jeżeli miała zmianę w skillach czy coś to nie możesz zwrócić. Liczy się tylko REWORK całej postaci lub całego wyglądu :)

Nie liczy się rework całej postaci. Postać możesz zwrócić zarówno wtedy, kiedy postać dostała samego odnowienia skilli, jak i visual update. 

(umiejętności lub grafika)

LqcOJdz.png

Do tematu - tylko i wyłącznie, kiedy postać dostała reworka, bądź odnowienia/zmiany umiejętności.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...