Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa animacja broni

Valkeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie odnoście deaster eggle czy jak to się tam pisze to taki pistolet od msg 3 bodajże :D i mam pytanie czy jak się na niego przełącza to nasza postań kręci nim wokół palca ? może znacie jakiś nożyk lub pistolet za gp co postać nasza jak się przełączna to nim podrzuca lub kręci jesli tak to napiszcie ponieważ mnie to strasznie jara ;) dzięki 

Opublikowano

Z tego co pamiętam to tomahawk podrzuca młotem, a bailsong knife ma fajną animację.

Opublikowano

Tomahawk ma animacje podrzutu, balisonig knife (scyzoryk) otwiera cały i wyciąga nóż, fajne. Jeszcze kastet ma chyba animacje. No i ten fajny pizdus, a tak to na ten moment wszystko.

//pizduś? serio?

/w czym problem? Ja tak mowie na pistolety ;x chodziło mi o ten wcześniej podany przez autora :)

No tak,jak Diskienss mówi jeszcze magpul FMG-9 ma animacje, z takiej jakby teczki robi się broń :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...