Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Thunder GF Problem

RADTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjaśni ktoś jak zagrać wojskami lądowymi w WT?

Bo niby mam jeden czołg, ale jednym nie można grać. Min. 2 czy tam 3. I nie wiem jak zdobyć drugi.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wystarczy że masz jeden. Ustawiasz go pod któryś slot załogi, wchodzisz w zakładkę Event/Wydarzenia i odpalasz Tank Battles. Dostępne 18 - 22 oraz 2 - 6.

Opublikowano

Wystarczy że masz jeden. Ustawiasz go pod któryś slot załogi, wchodzisz w zakładkę Event/Wydarzenia i odpalasz Tank Battles. Dostępne 18 - 22 oraz 2 - 6.

Gdzie to jest?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

2hej5ef.jpg[

Najpierw ustawiasz tutaj żeby były czołgi a następnie klikasz Wydarzenia w Grze i tam z listy wybierasz Tank Battles.

Opublikowano

2hej5ef.jpg[

Najpierw ustawiasz tutaj żeby były czołgi a następnie klikasz Wydarzenia w Grze i tam z listy wybierasz Tank Battles.

Nie mogę mieć jednego pojazdu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No to jak chcesz miec 2 czolgi? Wystarczy, ze masz 1 czolg i mozesz grac.

A jak mam się tego samolotu pozbyć?

Bo chyba nie mogę mieć żadnego samolotu:

2hej5ef.jpg[

A zobacz na moim SS, że nie mogę wysłać załogi samolotu na wakacje, więc jej się pozbyć.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie musisz mieć samych czołgów aby brać udział w bitwie. Wystarczy że masz choć 1 czołg, samolotów po prostu nie będziesz mógł wybrać w bitwie.

Opublikowano

Nie musisz mieć samych czołgów aby brać udział w bitwie. Wystarczy że masz choć 1 czołg, samolotów po prostu nie będziesz mógł wybrać w bitwie.

Aaa, już mam. Wbiłem teraz i jest.

Dzięki za pomoc. Do zamknięcia.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...