Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zapisywaniem ustawien - CS 1.6 NonSteam

manaskal2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zachciało mi się zagrać w CS'a lecz żaden serwer na których kiedyś grałem nie zapisał mi się.

Pomyślałem, że to wina clienta więc zainstalowałem inny który jest zmodowany i odrazu bardzo mi się spodobał. Po ustawieniu nowego nicku i wpisaniu kilku serwerów komputer mi się zresetował, a po wejściu musiałem wszystko od nowa ustawiać. Chodzi tu nie tylko o serwery ale także o nick itd.

Poszukałem pomocy w internecie i dowiedziałęm się, że w folderze z grą muszę odszukać folder cstrike oraz valve i w nich mam odznaczyć opcję ''Tylko do odczytu''. Gdy już to zrobiłem, włączyłem grę zmieniłem ustawienia na własne, wszedłem na serwer i wyłączyłem CS'a, niestety po ponownym włączeniu ustawienia się nie zapisały. Potem doszedłem do tego iż foldery które wcześniej wymieniłem nie zapisały ustawień. [cstrike -> odznacz opcję ''Tylko do odczytu'', lecz po wyłączeniu folderu opcja się nie zapisuję, nie wiem dlaczego.]

Client - CS 1.6 Final Eng (2014)

Mój system - Windows 8

Ram - 4GB

Pamieć na folderze - 21,2 GB

Procesor - Intel® Core i7-3632QM CPU @2.20GHz

Typ systemu - 64-bitowy system operacyjny

Firma produkująca laptop - Lenovo

Dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...