Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze do WT GF!

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie tylko w wota się gra ... według mnie WarThunder przebija wota a teraz gracze wot'a "hejt on"

WOT jest nie warty pobierania 

Opublikowano

nie tylko w wota się gra ... według mnie WarThunder przebija wota a teraz gracze wot'a "hejt on"

WoT jest pod każdym względem lepszy, ma lepszą grafikę, system walki, grywalność i dużo by tego wymieniać, ale szkoda słów. Pod każdym możliwym względem WoT jest lepszy.

Dzięki Juri :D . Przyznaj się, załatwiłeś sobie kod?

Ta, ale nie użyję.

Opublikowano

Jakieś argumenty czy po prostu counter-hejt z dupy bo nie ogarniasz mechaniki? Dla mnie to nawet lepiej jak takie płaczki na WT przejdą, poziom randomów wzrośnie.

76561198001815076.png
Opublikowano

ma lepszą grafikę

Nie.

system walki

Nie.

grywalność

Nie.

Pod każdym możliwym względem WoT jest lepszy.

Nie.

Ja pierdolę. To są ZUPEŁNIE inne gry. Chcesz porównywać BFa do CSa? Bo też się strzela? Chcesz porównywać Wiedźmina do Skyrima? Bo też się biega po lasach?

Inne gry. Mają związek taki, że są o pojazdach z drugiej wojny. Kopia WG? No nie bardzo. Wszystko inne.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie widzę sensu, aby ten temat był otwarty. 1 na 2 będzie naskakiwał, bo nie będę mówił kto, myśli, że ta podróba jest lepsza xD No nic, zamykam, bo szkoda nerwów, dla gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...