Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa meta run

Royal4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział na adc teraz w quintach daje się 2x prędkość ataku, a nie kradzież życia. Nie tylko na adc, na takim jaxie na topa, czy master yi na jungle też jest to ok. Oprócz tego do mety weszły hp per level zamiast armoru.. I tu moje pytanie, czy na wszystkie linie te żółte hp per level są ok? 

Opublikowano

Armor per lvl już lepsze...

HP per lvl nieopłacalne imho.

przecież wszyscy pro gracze grają na hp per level, więc co ty gadasz? Nervarien też je poleca. po 6 lvl z tego co wiem są lepsze niż te armory.

Opublikowano

Zależy jak grasz...

Skądś musisz mieć armor, więc na quinty musisz go wrzucić, inaczej cię zjedzą.

Jak grasz na full ad team to masz, lekko mówiąc, przesrane.

Jak grasz bardziej ofensywnie, to w sumie czemu nie, można iść w HP.

Nervarien to sobie może polecać xD Widziałem jak on gra.

Opublikowano

Zależy jak grasz...

Skądś musisz mieć armor, więc na quinty musisz go wrzucić, inaczej cię zjedzą.

Jak grasz na full ad team to masz, lekko mówiąc, przesrane.

Jak grasz bardziej ofensywnie, to w sumie czemu nie, można iść w HP.

Nervarien to sobie może polecać xD Widziałem jak on gra.

Lepiej od ciebie. jest challengerem, a kazdy ma lepsze i gorsze dni. Armory obecnie dają tylko 9, więc to nie ma znaczenia do tego 6 levela, w ktorym te hp staja sie lepsze z tego co slyszalem. Np. alex ich gra na hp per level. 

Opublikowano

Czy rzeczywiście tak jest że quinty na lifesteal są teraz uselees? Sorki, że pytam ale mam problem z lolem od patcha 4.6 i nie wiem co się dzieje .

Opublikowano

Czy rzeczywiście tak jest że quinty na lifesteal są teraz uselees? Sorki, że pytam ale mam problem z lolem od patcha 4.6 i nie wiem co się dzieje .

uselees może nie są, ale lepsze są 2x attack speed zamiast tych life stealów. Po prostu gdy masz 800 to sie cofasz po ten item na 10% lifesteal i to starcza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...