Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania co do Vip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zakupic Vip na 10 dni.

1.Czy VIp ma lepsze skrypty do postaci niz free user ? Chodz mi glownie o ( Lb )
2.Czy jak ustawie sobie ten lepszy skrypt i minie mi termin vipa to dalej bede mial ten skrypt ?
3.Do osob ktore potrafia scracowac Vipa. Czy jak kupie Vip na 10 dni ustawie sobie dane skrypty to czy bede mogl ich potem uzywac bez wzgledu na to czy bede mial Vip czy free usera ?
Dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

1. o wiele lepsze... i jest ich masa głównie pod miderów.

2. skrypt mieć będziesz, ale go nie odpalisz. 

3. jak umiesz zinjectować bola to będzie śmigało 

Opublikowano

możesz, zarówno bankiem jak i psc. bankowość obsługują przelewy24 sprawdź czy twój bank także... różnica praktycznie żadna. pozatym że płacąc psc kupujesz 2x po 20zł i zostaje 8zlł. a z konta wydajesz równowartość 32zł 

Opublikowano

tak tylko ze ja na 10 dni chce kupic vipa.
By sobie ogarnac i potem juz nie wykupywac ze tak powiem

a powiedz mi jeszcze jak to jest ze skryptami ?
Czy na Vipie sa tak samo wbudowane jak na free user ? Czy trzeba cos doplacac do skryptow ?
I czy moge wgrac na vipa skrypty z free usera ?

Opublikowano

tak tylko ze ja na 10 dni chce kupic vipa.

By sobie ogarnac i potem juz nie wykupywac ze tak powiem

a powiedz mi jeszcze jak to jest ze skryptami ?

Czy na Vipie sa tak samo wbudowane jak na free user ? Czy trzeba cos doplacac do skryptow ?

I czy moge wgrac na vipa skrypty z free usera ?

VIP'y mają specjalne kodowanie (wczytywanie), tak aby free userzy nie mogli ich otworzyć bez VIP'a. Nic nie trzeba dopłacać do skryptów, no chyba że chcesz kupić jakiegoś płatnego.

Możesz wgrać z free usera skrypty na VIP'a.

8372383248.png
Opublikowano

ale free skrypty przy vip skryptach to niebo a ziemia ;) jak pograsz 10dni na vipie i przetestujesz miderów... kupisz kolejnego vipa ;) co do skryptów, najlepsze są płatne dodatkowo. ale bez nich także znajdziesz przeróżne świetne skrypty którymi robi sie cuda

Opublikowano

wiem pewnie tak będzie ale niestety nie stać mnie by płacić 30 zł miesiecznie.Jeszcze na utrzymaniu rodzicow a sam duzo rzeczy oplacam :/
Dlatego sprobuje ogarnac sobie tego Vipa na zawsze bez placenia.By mi dzialalo jak wylacza free usera znowu.
Wystarcza mi skrypty darmowe z nimi też jestem dość dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...