Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pulpit zamula

Bambus.!

Pytanie

Opublikowano

Cześć, mam problem, otóż kiedy przeglądam sobie internet i mam otwarte w przeglądarce (Chrome) parę stron to nie mogę przejść np z wp na face'a w zakładkach, komputer się wtedy nie zawiesza bo strona na której przebywam da się scrollować itd. tak samo kiedy chce włączyć menu start, podświetla się po najechaniu muszą ale gdy klikam LPM to nic się nie dzieję, na pulpicie również, najeżdżam na ikonę podświetla się ale po kliknięciu nic się nie dzieje, tak jakby pulpit nie odpowiadał. Problem nie jest związany z myszką, ponieważ posiadam laptopa i przy próbie użycia "gładzika" dzieje się to samo. Próbowałem resetować, skanować, zmienić tapetę. Czekam na propozycję :)

Nie mogę przywrócić systemy ponieważ nie mam zapisów (przypadkiem usunąłem niedawno)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas uruchomienia komputera, włączyło się sprawdzanie dysku C, przeskanowało go znalazło kilka problemów i na razie działa, więc temat nieaktualny, zobaczymy czy po jakimś czasie to się zmieni :) Rafor dzięki za pomoc jakby co to się odezwę :)

Opublikowano

Mozliwe, ze do systemu wkradl sie jakis malvare. A co jesli podswietlisz ikone na pulpicie i klikniesz enter? Program sie wlaczy? Wstaw logi OTL, poradnik znajdziesz w temacie "sprawdz zanim napiszesz temat". Jesli okaze sie ze to nie infekcja problemu poszukamy w samym systemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...