Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera NexoriaMT2.pl [24.04.2014r]

MCTroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie trzeba bylo niczego kraść sami dali passy pod ryj.

Szkoda mi tylko graczy, którzy stracili nie potrzebnie pieniądze i czas na gre.

xq0lgJF.png

Opublikowano

Wątpie że ktoś zapakował hajs w tak zjebany serwer - a jak ktoś to zrobił to jest idiota roku.

Klient nie ma wirusów ?

Ostatnio było ich pełno

Opublikowano

@Up.

Przeczytaj uwaznie serwer NIE JEST MÓJ !

Czy ja napisałem że serwer jest TWÓJ ?

Stwierdzam że jak ktoś zapakowal w ten serwer hajs to jest skonczonym idiota.

Poza tym pytralem czy w kliencie są nadal wirusy

Opublikowano

@@UWAGA@@ nie wiem jak teraz, ale na początku w cliencie były trojany a nie żadne niegroźne robaki. Dodatkowo strasznie zamulały komputer i zużycie hardware dochodziło do 100% więc uwaga na komputery!

sygna.tan.png

Opublikowano

Mi nie wykryło w cliencie wirków, komputer chodzi normalnie ; ] Skan robiony esetem. 

Czyjeś wypociny? Myślisz, że nie wiem kto pisze? 

Administrator Shaggy, sam na gg powiedział że na serwer ma wyjebane.
Zresztą nie będę się tłumaczył. Tak, wydawali na to ludzie pieniądze. 

xq0lgJF.png

Opublikowano

Mi nie wykryło w cliencie wirków, komputer chodzi normalnie ; ] Skan robiony esetem. 

Czyjeś wypociny? Myślisz, że nie wiem kto pisze? 

Administrator Shaggy, sam na gg powiedział że na serwer ma wyjebane.

Zresztą nie będę się tłumaczył. Tak, wydawali na to ludzie pieniądze. 

Być może to już nowy client

sygna.tan.png

Opublikowano

Kiedy serwer wystartował pobrałem klijenta

a w nim pełno wirusów min. vir sality który zaraża wszystkie .exe na kompie

co najgorsze po zainfekowaniu komp sie mulił i zużycie procesora skakało w granicach

90-100 % 

musiałem 5h skanować komputer nortonem żeby wszystko było ok ;/

Opublikowano

Tak serio to w kliencie były kayloggery i nadal jest jeden wirus. Nic nie usunąłem, asfen mi mówił że będzie wchodził ludziom na konta bankowe i ich okradał. To wszystko bylo celowe. Nie polecam tego szajsu pobierać. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Tak serio to w kliencie były kayloggery i nadal jest jeden wirus. Nic nie usunąłem, asfen mi mówił że będzie wchodził ludziom na konta bankowe i ich okradał. To wszystko bylo celowe. Nie polecam tego szajsu pobierać. Pozdrawiam. 

Pobrałem przeskanowałem i jednak w tych plikach i klijencie nie ma potencjalnego zagrożenia skanowałem esetem i nortonem

jest czysto :)  jednak wczesniej  - czysta kpina 

Opublikowano

Całe szczęście jest na tyle głupi że konta internetowe mają zabezpieczenia w postaci kart kodów...

sygna.tan.png

Opublikowano

Wchodził ludziom na konta bankowe? To on jest taki haker, że tyle potrafi? Widzę już Twoją naiwność, tak samo jak straszenie mnie policją. Kiedy był okazja, mogłem Ci ten serwer zamknąć.

Koleś z bazą pliki wrzucił jest naprawdę geniuszem.. :P

Nie wiem, na cholerę Ci drugie konto, potrzebne tylko do hejtowania?

PS: Co do Twoich pogróżek, nie radzę, polecisz za wysoko i dojdzie do tego, że będziesz pilnował w nocy tabelek w MySQL.

74955573806648819462.jpg

Opublikowano

Po tym stwierdzam, ze wszystko osiagnales tylko z zarobku innych ludzi ( ojebanie ich )

Szkoda Ci graczy ktorzy stracili EQ na innych serverach a sam pewnie zajebales/dostales te pliki po to by ojebac EQ innych by byc " PRO " na danym serverze ... Kurwa podsuneli Ci pasy pod ryj ? To ty jak taki " biedny, bezdomny czlowiek " wezniesz wszystko tylko po to by byc " najedzonym " a reszcie zostawisz ochlapy ( eq na 40-70 lvl )

Gdybys chociaz troche docenil wypociny innych nad EQ itp to bys nie wrzucal account. Tylko glupie account.

Powinni ten temat usunac za takie " skurwysynstwo " .....

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Bardzo fajne pliczki.

Chciałem się nimi pobawić ale...

Wgrałem folder serwer do usr/home

Mysql do var/db

Nadałem chmody 777

I nie mogę się połączyć z mysql (hasło do freebsd działa jakie było)

A jak wpisuje /start to wyskakują błędy jak by łączenia z mysq coś mt2@localhost using password yes i retrying czy coś takiego, poprostu rozwalił mi się serwer.

Może mi ktoś pomódz i podać dokładne hasło do mysql ?

+ i 5 za pomoc

Z góry dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...