Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refund Gragasa - wzór

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, chciałbym zwrócić gragiego, bo mi po tym reworku jakoś nie przypadł do gustu.  ( RIP Gragas MID [*] ) I czy ktoś by mi mógł podać wzór jak to napisać? I czy lepiej na polskiej wersji czy angielskiej? Podobno na angielskiej jest szybciej. A i jeszcze kupiłem gragiego jak był w przecenie 395 RP. Oraz jak by ktoś mógł to by moze podał link gdzie mam to napisać?

@Edit - Jbc, nie mam już żetonów, więc nie piszcie abym użył żetonu.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Nazwa użytkownika: 

Imię przywoływacza: 
Serwer: 
Bohater lub skórka, którą chcesz zwrócić:

To jest wzór. Możesz zwrócić championa w przeciągu 90 dni od reworka i otrzymasz RP, bo refundują walutę za która ty kupiłeś danego championa/skina etc. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Witam!

Zwracam się z prosbą o zwrócenie postaci Gragas-395RP , gdyż po reworku nie podoba mi się , i już nie czerpię przyjemnosci z grania nim.Wydaje mi się słabszy i chciałbym odzyskać RP,dzięki z góry.

Pozdrawiam,twój nick

ps: dodaj sobie s z kreską bo mi nie działa :3

baner.png

Opublikowano

jak chcesz pisac do angielskiego : 

Hello!

I would want to refund Gragas-385RP , because I don't like it after rework,and playing him don't give me this fun anymore. It looks worse and I would want to get back my RP . 

Thanks, twój nick

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...