Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bow czy Crossgun

2+1Cytryny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zastanawiam sie nad tymi dwoma rodzajami broni i ponoc crossgun jest lepsza tylko ze nie wiem jak to wyglada ze skillami i dalej w grze na wyzszych poziomach. 

Opublikowano

podstawowe skille / do noszenia lepszej broni / zbroi + combo / smash mastery / critic mastery i stamina mastery - to sa main atuty do wymaxowania pozniej maxujesz to czego uzywasz :)

16k7y4p.png

Opublikowano

k. Rok temu pisales cos ze pomagasz nowym graczom xdd.. Troche dawno to bylo. Grasz jeszcze?

btw jakie itemy moge sprzedawac? Bo mam cale eq zawalone dropem i nie wiem co mam z tym zrobic. Do craftowania sa niektore potrzebne to wiem.

Opublikowano

szukaj gildi teraz jest naprawde mnustwo polaków 

przykładowo : PolishEliteCrew     /    Szept_Smierci

tzn pomagam nowym :D tylko ograniczam sie do gildi xD jak mnie dodasz do znajomych i bedziesz mial jakis trudniejszy quest to tez moge pomc oczywiscie nick OverlordSA

Co do dropu to sprawdzaj marketplace i ceny itemow, te drogie sellasz te tanie sellasz ferghusowi, itemy do craftu spoko ale craft sie oplaca na 80 lvlu a wbijanie skilla craftu w tym moemcie jest nieoplacalne bo wydasz tyle kasy ze zwrocilo by ci sie to po 3 latach :D wiec najprosciej kupic gotowa bron :D / zbroje

sprzedawaj to co drogie i widzisz ze ludzie sprzedają tez a nie jest ci potrzebne :)

16k7y4p.png

Opublikowano

Mam konto tylko ze zapomnialem kodu zabezpieczajacego. Napisalem do supportu i odpisali mi po kilku minutach. Mam 50 lv i 44 level tylko ze mam slabe eq ale jakos daje rade. A z tym marketplace to musialbym znac wszystkie ceny i siedziec caly czas i przegladac co jest troche monotonne.

Na Karoka lepszy bedzie heavy armor czy plate armor? Bo nie wiem co uprage'owac.

@jak gram to czasami mi sie dzwiek powtarza. Nie wiem jak to nazwac :D W BF3 niektorzy mieli taki problem z powtarzaniem dzwieku i ustawialo sie w menedzerze zadan koligacje tylko ze ja mam to czasami. W ustawieniach wszystko jest dobrze ustawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...