Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exalion.pl czy Ascarial.pl

kostek525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem na ktorym zaczac gre :( w obu wbilem 30 lvl i nie potrafie sie zorientowac.

Na Ascarialu jakby liczba osob spadla ale tam administracja sie na prawde stara, a na exalionie ludzie mowia ze nie biora tego serwa powaznie i graja raz na tydzien bo tu nie ma na czym powaznie zarobic na wyzszym lv, i ze gospodarka zje*ana przez zbyt czeste eventy.. ostatni even wielkanocny spedzilem na exalionei i zaluje... jeden ze slabszych w moim zyciu. na ascarialu jakos sie nie orientuje, to wszystko takie nowe i tego nie ogarniam...

na jakim serwie sie lepiej zarabia? i na czym ? gdzie gra wiecej ludzi wg was? 

Opublikowano

Ascarial sam gram ale teraz tylko czytam sobie kamolki bardzo łatwo sie wybić przez wo na 30 i ze ładnie dropia medale spoko serwerk tylko topka p i lecę dalej :) Exalion gołąbki śpiewaj ze sm dla lizusów są darmowe itp. Ceny za fajna trutke na ascarialu ja kupiłem 42 sr i 20 dt za 1.2kkk stalecje kupiłem czysta 550kk no takie gdzieś ceny fajny fms 40-43 sr tak 100kk zależy kto sella zbr na 34 +9 70-120kk tak około medale konne po 800k-2kk takie cos na początek ]

Ceny mogą sie różnic co ja wymieniłem ale teraz tylko wchodzę na biologa,kamolki i smoczek ks już okolo tyg

Jedynie ktoś mnie poprawi jak jest aktualny rynek  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...