Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem ze skryptem zrobilem wszystko jak pisalo na glownej stronie lola, wchodze do gry a tam [string "ImLeeSin.lua"] unexcepted symbol near "-"   Może mi ktoś pomóc o co chodzi?

@ Daje lajki :P

PS: Nie dziala mi prawie kazdy skrypt ten sam problem

Opublikowano

Źle skopiowałeś. Brakuje jakiegoś znaku na początku lub przez przypadek na początku jakiś znak dodałeś i nie czyta skryptu. Tak przynajmniej miałem z innym skryptem.

Opublikowano

Ten skrypt jest outdated, więc nie będzie dobrze działał albo wogule nie będzie się uruchamiał.. Ktoś zrobił fixa na ten skrypt i podobno działa bez zarzutu. Ja już nie jestem vipem, więc ci nie pomogę tego znaleźć, ale link do działającej wersji masz w głównym temacie tego skryptu, z tego co się orientuje gdzieś na końcu. Wystarczy poszukać lub się popytać.. Jest też alternatywny skrypt PROLeeSin, ale on jakiś taki niedokładny był, szczególne jeśl chodzło o insec combo. Chyba że BotHappy zrobił już update co jest prawdopodobne bo coś on takiego planował, ale niestety 2-3 miesiące temu skończył mi się VIP, do tej pory go nie kupiłem ponowne i nie wiem jak to jest w tej sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...