Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponowne wejście na instajcę? / Co to za Balic na 65?

DaroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Interesują mnie dwie rzeczy:

1. Skończyłem Instancję (powiedzmy zabiłem bossa, nie mam już co tam robić) i chcę zacząć ją od nowa. Co muszę zrobić żeby to się jak najszybciej stało?

2. Skąd można dostać takie fajne zbrojki? :D

4fa35c8157a7d0e6624ba3b4.jpg

Z góry dzięki ^^

Opublikowano

1. Odnośnie instancji:

• Jeśli instancja grupowa to patrzysz czy masz dostępny cd po czym rozwiązujesz grupę, składasz nową i wchodzisz.
  • Jeśli solo to wychodzisz z instancji, patrzysz czy masz dostępny cd, czekasz gdzieś 10min i wchodzisz ponownie gdy już instancja się zresetuje.

2. Prawy to Beritowy dla Gunnera dostępny tylko z craftu, jako drop z instancji Jormungand Bridge (ten zwykły PvE), bodajże jako drop z Steel Wall Bastionu (też wersji PvE) oraz biała wersja jako drop z Sauro War Depot.

Lewy to Beritowy dla Barda. Z tego co pamiętam jest dostępny chyba też tylko jako z craftu, drop w Jormungand Bridge, Steel Wall Bastion oraz biały z Sauro War Depot.

Te skiny nie dropią z bossów w Underground Katalamie (co boli wielu ludzi).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze mam pytanie: Jak nazywa się ten balic set po Polsku ? :P Może jestem noobem, ale mam polską wersję Aiona.

Opublikowano

Random drop z skrzynki za zabicie Hyperiona - bossa w 12-osobowej instancji Katalamize w Underground Katalamie. Wpadają różne recki dla różnych klas. Większość ludzi sprzedaje je po prostu do NPCa bo parę groszy się za nie dostaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...